Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluevaltuusto hyväksyi omavalvontaohjelman

Jaa
Pirkanmaan aluevaltuusto hyväksyi maanantaina omavalvontaohjelman ja päätti puoltaa Forssan päivystyksen poikkeuslupaa. Aluevaltuustolle kerrottiin myös hyvinvointialueen käynnistymisvaiheen toteutumisesta.

Maanantaina kokoontunut aluevaltuusto sai tilannekatsauksen hyvinvointialueen aloitusvaiheen sujumisesta. Tietojärjestelmien toiminnassa ilmenneet yksittäiset pulmatilanteet on saatu nopeasti ratkaistua. Henkilöstön ICT-käyttötuen ruuhkia on saatu purettua. Palkanmaksu onnistui varsin hyvin ensimmäisenä palkkapäivänä ja ilmi tulleet puutteet on saatu nopeasti korjattua. Verkkosivuilla on ollut jonkun verran teknisiä ongelmia, ja sivuston kehitystyö on vielä kesken. Puhelinneuvonnan ja vaihteen vastausajat ovat tällä hetkellä hyvin kohtuullisia.

Aluevaltuusto hyväksyi maanantaina omavalvontaohjelman, joka ohjaa palvelujen toteutumisen, turvallisuuden ja laadun sekä yhdenvertaisuuden seurantaa ja mahdollisten puutteiden korjaamista. Hyvinvointialueella on velvollisuus valvoa oman tuotantonsa lisäksi myös ulkopuolisilta tuottajilta hankittua palvelua.

Pirkanmaan aluevaltuusto puoltaa Sisä-Suomen yhteistyöalueella sijaitsevan Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän ympärivuorokautisen perusterveydenhuollon päivystyksen lupahakemusta. Lausuntoa Pirkanmaalta on pyytänyt sosiaali- ja terveysministeriö.

Tarkastuslautakunnan jäseneksi Iina Hännisen tilalle valittiin Tiina Wesslin. Hyvinvointi- ja kokonaisturvallisuusvaliokunnan jäseneksi Tiina Wesslinin tilalle valittiin Iina Hänninen.

Yhteyshenkilöt

Lauri LylyAluevaltuuston puheenjohtaja

Puh:050 68293

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallituksen 20.3. listalla väärinkäytösten ilmoituskanava sekä psykiatrian ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen selvityksen käynnistäminen15.3.2023 17:59:44 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 20.3. klo 8.30. Asialistalla on muun muassa tietohallinnon muutosohjelma, väärinkäytösten ilmoituskanavan toimintaohje sekä psykiatrian ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen selvityksen käynnistäminen ja ohjausryhmän asettaminen. Aluehallitus nimeää myös yhteistoimintaelimen työnantajaedustajat.

Tietohallinnon muutosohjelma lisää digiasiointimahdollisuuksia ja tukee ammattilaisten työtä15.3.2023 15:30:00 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueella on valmistunut strategian toimeenpanoa tukeva tietohallinnon laaja muutosohjelma lähivuosille. Muutosohjelman toimenpiteillä kehitetään muun muassa hyvinvointialueen asukkaiden digitaalisia sosiaali- ja terveyspalveluja niin, että palvelujen saavutettavuus ja yhdenvertaisuus paranevat. Ammattilaisten työtä tuetaan muun muassa yhtenäistämällä asiakas- ja potilastietojärjestelmät ja tukemalla liikkuvaa työtä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme