Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluevaltuusto hyväksyi omavalvontaohjelman

Jaa

Pirkanmaan aluevaltuusto hyväksyi maanantaina omavalvontaohjelman ja päätti puoltaa Forssan päivystyksen poikkeuslupaa. Aluevaltuustolle kerrottiin myös hyvinvointialueen käynnistymisvaiheen toteutumisesta.

Maanantaina kokoontunut aluevaltuusto sai tilannekatsauksen hyvinvointialueen aloitusvaiheen sujumisesta. Tietojärjestelmien toiminnassa ilmenneet yksittäiset pulmatilanteet on saatu nopeasti ratkaistua. Henkilöstön ICT-käyttötuen ruuhkia on saatu purettua. Palkanmaksu onnistui varsin hyvin ensimmäisenä palkkapäivänä ja ilmi tulleet puutteet on saatu nopeasti korjattua. Verkkosivuilla on ollut jonkun verran teknisiä ongelmia, ja sivuston kehitystyö on vielä kesken. Puhelinneuvonnan ja vaihteen vastausajat ovat tällä hetkellä hyvin kohtuullisia.

Aluevaltuusto hyväksyi maanantaina omavalvontaohjelman, joka ohjaa palvelujen toteutumisen, turvallisuuden ja laadun sekä yhdenvertaisuuden seurantaa ja mahdollisten puutteiden korjaamista. Hyvinvointialueella on velvollisuus valvoa oman tuotantonsa lisäksi myös ulkopuolisilta tuottajilta hankittua palvelua.

Pirkanmaan aluevaltuusto puoltaa Sisä-Suomen yhteistyöalueella sijaitsevan Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän ympärivuorokautisen perusterveydenhuollon päivystyksen lupahakemusta. Lausuntoa Pirkanmaalta on pyytänyt sosiaali- ja terveysministeriö.

Tarkastuslautakunnan jäseneksi Iina Hännisen tilalle valittiin Tiina Wesslin. Hyvinvointi- ja kokonaisturvallisuusvaliokunnan jäseneksi Tiina Wesslinin tilalle valittiin Iina Hänninen.

Yhteyshenkilöt

Lauri LylyAluevaltuuston puheenjohtaja

Puh:050 68293

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Ikäihmisten eteisvärinän seulontakokeilusta hyviä kokemuksia: seulonta toteutui luotettavasti ilman asiakaskäynnin pidentämistä24.1.2023 10:28:09 EET | Tiedote

PirKATI-hankkeeseen sisältyvässä puolen vuoden pilottiprojektissa haettiin toimintamallia, jossa kotisairaanhoidon asiakkailta seulottiin sydämen rytmihäiriöitä osana päivittäistoimintaa. Sujuvan toimintamallin ohessa tavoitteena oli selvittää uuden teknologian käytettävyys ja luotettavuus sekä kuvata pilotin aikana tulokset ja arvioida kustannusvaikuttavuutta.

Pirkanmaan nuorisovaltuustoon nimettiin 33 nuorta - työvuorosuunnittelun valmistelua jatketaan yhteistyössä henkilöstön kanssa23.1.2023 12:59:16 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus nimesi maanantaina nuorisovaltuuston kuluvalle vuodelle. Aluehallitus päätti myös esittää vastauksenaan valtuustoaloitteeseen, että ohjelmistoavusteisen työvuorosuunnittelun valmistelua jatketaan yhteistyössä henkilöstön kanssa. Aluehallitus edellyttää, että henkilöstö voi osallistua työvuorosuunnittelun prosessien uudistamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme