Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluevaltuusto hyväksyi vammaispalvelulain mukaiset asiakasmaksut ja palautti työvuorosuunnittelua koskevan aloitteen uudelleen valmisteltavaksi

Jaa
Aluevaltuusto käsitteli maanantaina uudelleen vammaispalvelulain mukaisia asiakasmaksuja, koska 5.12.2022 käsittelyssä olleiden maksujen perusteena ollut vammaispalvelulain uudistus on lykkääntynyt. Maksut perustuvat nyt voimassa olevaan lainsäädäntöön.

Vammaispalvelujen asiakasmaksujen täydennykset koskevat ensisijaisesti kehitysvammaisten erityishuoltona myönnettäviä palveluja ja kuljetuspalvelujen omavastuita.

Työvuorosuunnittelun aloite uudelleen valmisteluun

Aluevaltuusto palautti uudelleen valmisteltavaksi vastauksen valtuustoaloitteeseen, joka koski ohjelmistoavusteisen työvuorosuunnittelun keskeyttämistä.

Aluevaltuusto hyväksyi myös ponnen, jonka mukaan työvuorosuunnittelun tulee toteuttamistavasta riippumatta mahdollistaa autonominen eli yhteisöllinen työvuorojen suunnittelu ja tukea työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista sekä työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia omaan työhönsä. Aloitevastaus tuodaan henkilöstöjaoston käsittelyyn.

Lisäksi maanantain aluevaltuustossa valittiin Anni Molarin tilalle aluehallituksen varajäseneksi Liisa Wesslin.

Pirkanmaan hyvinvointialueen ja sen konsernin tilikausien 2023-2026 tilintarkastusyhteisöksi on valittu BDO Oy. Se oli ainoa tarjouksen jättänyt tilintarkastusyhteisö.

Yhteyshenkilöt

Lauri LylyAluevaltuuston puheenjohtaja

Puh:050 68293

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme