Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Aluevaltuusto valitsi jäsenet pelastuslaitoksen pelastuslautakuntaan ja päätti talousarviomuutoksesta

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui torstaina 16.6. kevään viimeiseen kokoukseen. Kokouksessa käsiteltiin muun muassa valinnat pelastuslaitoksen pelastuslautakuntaan ja hyvinvointialueen talousarviomuutosta.

Keski-Uudeltamaalta pelastuslautakunnan valtuustokaudelle 2022–2025 valittiin seitsemän jäsentä ja henkilökohtaiset varajäsenet. Jäseniksi valittiin Arto Hägg (KOK), Sanna Kervinen (KOK), Anniina Nuutinen (SDP), Ari Koponen (PS), Johanna Sipiläinen (PS), Kalle Mustonen (Kesk.) ja Lea Ahonen (KD). Valituista jäsenistä Ari Koponen nimettiin pelastuslautakunnan varapuheenjohtajaksi.

Lisäksi aluevaltuusto päätti lyhyen keskustelun ja äänestyksen jälkeen hyvinvointialueen talousarviomuutoksesta, johon on sisällytetty avustus valtuustoryhmien toiminnan tukemiseen 345.000 euroa. Valtuutettu Järvinen esitti muutosehdotuksena, että avustus käytetään muuhun valmisteluun. Esitys hylättiin äänestyksessä äänin 57–11.

- Aluevaltuuston työskentely jatkuu kesätauon jälkeen 22.9. Haluan kiittää kaikkia valtuustoryhmiä ja valmistelijoita kuluneesta keväästä. Aluevaltuuston työskentely on lähtenyt hyvässä hengessä ja keskustelevasti liikkeelle, sanoo aluevaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Järvenpään uudesta sosiaali- ja terveysasemasta laajan palvelun terveyspalveluyksikkö Keusoten Akuutti14.6.2022 16:11:03 EEST | Tiedote

Järvenpään uudelle sosiaali- ja terveysasemalle (JUST) avataan 1. elokuuta laajan palvelun terveyspalveluyksikkö Keusoten Akuutti. Muutoksen myötä Keusoten alueen virka-ajan ulkopuolinen kiireellinen vastaanottotoiminta keskitetään JUSTiin ja Hyvinkään sairaalan yhteispäivystykseen. Muut Keusoten alueen terveysasemat palvelevat muutoksen jälkeen virka-aikana arkisin kello 8–16.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme