Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluevaltuuston ja -hallituksen kokoukset 6.2.2023 – seuraa aluevaltuustoa suorasta striimistä

Jaa
Pirkanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu maanantaina 6.2. klo 17 Tampereen keskusvirastotalolla kaupunginvaltuuston salissa, osoite Aleksis Kiven katu 14-16.

Voit seurata aluevaltuuston kokousta Youtube-striimistä. Kokouksen jälkeen aluevaltuustolla on seminaari, jossa käsitellään strategian toimeenpanoa.

Aluevaltuuston esityslistalla on seuraavia asioita

  • Aluehallituksen varajäsenen vaihtuminen
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon vammaispalvelun asiakasmaksutarkastukset
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen ja sen konserniin kuuluvien tytäryhteisöjen tilintarkastuspalvelujen hankinta tilikausille 2023 - 2026
  • Vastaus valtuustoaloitteeseen: valtuustoaloite ohjelmistoavusteiseen, keskitettyyn työvuorosuunnitteluun siirtymisen keskeyttäminen

Katso valtuuston esityslista verkossa

Aluehallituksessa toimikuntien nimeämisiä

Aluehallitus kokoontuu maanantaina 6.2. klo 8.30. Esityslistalla on seuraavat asiat:

  • Alueellisen lääketieteellisen tutkimuseettisen toimikunnan nimeäminen ja sidonnaisuusilmoitukset
  • Alueellisen lääketieteellisen tutkimuseettisen toimikunnan lausunnoista perittävät maksut 1.1.2023 alkaen
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen yhteistyöalueen tutkimustoimikunnan nimeäminen
  • Hyvinvointialueen valtuustoaloiteprosessin käsittely 2023

Katso aluehallituksen esityslista verkossa.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallituksen 20.3. listalla väärinkäytösten ilmoituskanava sekä psykiatrian ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen selvityksen käynnistäminen15.3.2023 17:59:44 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 20.3. klo 8.30. Asialistalla on muun muassa tietohallinnon muutosohjelma, väärinkäytösten ilmoituskanavan toimintaohje sekä psykiatrian ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen selvityksen käynnistäminen ja ohjausryhmän asettaminen. Aluehallitus nimeää myös yhteistoimintaelimen työnantajaedustajat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme