Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluevaltuuston kokous 3.10 klo 17 - seuraa kokousta striimistä

Jaa

Seuraava Pirkanmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston kokous on maanantaina 3.10.2022 klo 17.

Kokous järjestetään Tampereen keskusvirastotalolla kaupunginvaltuuston salissa, os. Aleksis Kivenkatu 14-16 C, Tampere.  Voit seurata kokousta suorana hyvinvointialueen Youtube-kanavalta.

Aluevaltuuston käsiteltävänä on seuraavia asioita:

  • Kuntien lakisääteisten selvitysten täydentäminen 13 kunnan osalta
  • Kuntien lakisääteisen selvityksen täydentäminen 9 kunnan osalta
  • Tampereen kaupungin lakisääteisen selvityksen täydentäminen
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen investointisuunnitelma vuosille 2023 - 2026
  • Vastaus arviointikertomukseen 1.7.2021 - 31.12.2021
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen hallintosäännön muuttaminen
  • Hyvinvointialueen valtuutettujen aloitteet

Katso esityslista kokonaisuudessaan verkossa pirha.fi.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus hyväksyi talousarvio- ja strategiaesityksen sekä vammaispalvelujen palvelu- ja maksuperusteet21.11.2022 14:10:09 EET | Tiedote

Aluehallitus hyväksyi maanantaina hyvinvointialueen talousarvion ja strategian esitettäväksi aluevaltuustolle 5. joulukuuta pidettävään kokoukseen. Myös valmisteilla olevan vammaispalvelulain pohjalta valmistellut palvelu- ja maksuperusteet yhdenmukaistettiin Pirkanmaalla. Aluehallitus käynnisti myös hyvinvointialueen yhteisen potilastietojärjestelmän hankinnan valmistelun ja käsitteli muutoksia hallintosääntöön.

Talousarvioesitys: Pirkanmaalla luotetaan hyvinvointialueen tulevaisuuteen ja suunnitellaan taloudellisesti ja toiminnallisesti kestävää kokonaisuutta16.11.2022 11:00:00 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueelle on syntymässä ensi vuonna 63,5 miljoonan euron alijäämä. Hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola uskoo, että Suomen suurimpana hyvinvointialueena ja elinvoimaisena alueena Pirkanmaa selviää taloudellisista ja palvelujen tuottamisen haasteista. Hyvinvointialuejohtajan ehdotukset talousarviosta ja strategiasta julkaistaan 16.11.2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme