Schneider Electric

Älykäs sähkönkäyttö esillä Jyväskylän Sähkö Valo Tele AV -messuilla Schneider Electricin osastolla C-318

Jaa
  • Schneider Electric on mukana Sähkö Valo Tele Av -messuilla Jyväskylässä 7.–9.9.2022
  • Koteihin ja kiinteistöihin on tarjolla vaivattomia tapoja sähkönsäästöön, energiankäytön tehostamiseen ja optimointiin osastolla C 318
  • Schneider Electricin asiantuntijat pitävät tietoiskuja sähköisistä aiheista tietoiskulavoilla
  • Ensiesittelyssä palkitun Esmi Sense FDP -paloilmoitinjärjestelmän uusi kustannustehokas kenttälaitesarja – Esmi Impresia

Tiedote, 6.9.2022 Energian hinnankorotukset luovat lisäpaineita sähkönsäästöön sekä energiankäytön tehostamiseen ja optimointiin kodeissa ja muissa kiinteistöissä. Tehokkuuden ja optimoinnin vaateet osuvat myös sähkönjakelulaitteistoihin ja -infraan. Schneider Electricillä on erilaisia ratkaisuja uusiin ja vanhoihin kiinteistöihin 7.–9.9.2022 Sähköalan ammattitapahtumassa Sähkö Valo Tele Av -messuilla Jyväskylän Paviljongissa. Schneider Electricin osasto on C 318.

Schneider Electricin asiantuntijat pitävät omista erikoisosaamisalueistaan tietoiskuja messujen tietoiskulavoilla. Täältä näet tietoiskujen aikataulut.

Wiser-älykoti, huomaamaton kotiautomaatio

Messuilta löytyy loft-tyylinen olohuone, jossa esitellään Wiser-älykodin toimintoja luonnollisessa ympäristössä. Älykoti on päällisin puolin tavallinen koti, jossa kotiin asennettujen sensorien ja etäohjauksen avulla toimintoja automatisoidaan. Energiatehokkuus, valaistus, erilaiset turvaratkaisut ja tilanneohjaukset, vesivuotosensorit ja palovaroittimet ovat kaikki yhtä ja samaa, helposti automatisoitavaa järjestelmää, joka taipuu asukkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Älykodin energianhallintaan tutustumista vauhdittaa Onnenpyörä, jota pyörittää useampana messupäivänä Janne Porkka.

Lue lisää

Lisätietoja: juhani.hallamaa@se.com

050 327 8388

Sähköauton latausasemat, eMobility for Buildings ja eMobility for Homes

Kuljetusten sähköistämisellä päästään kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Schneider Electricin EcoStruxure for eMobility tarjoaa älykkäitä EV-latausratkaisuja, joilla sähköautojen lataus sujuu tehokkaasti, kestävästi ja ympäristöystävällisesti kodeissa ja muissa kiinteistöissä.

Sähköautojen latausasema EVlink™ Home toimii yhdessä Wiser-älykotijärjestelmän kanssa. Sen avulla sähköauton lataus on mahdollista ohjata lataamaan auton akut esimerkiksi yöaikaan, kun sähkön hinta on yleensä alhaisimmillaan.

Lue lisää

Lisätietoja: otto.kahra@se.com

040 595 5104

ELKO Plus Ocean Plastic, modernia designia merestä

Merten muoviroskaa on hyödynnetty ELKO Plus Ocean Plastic -mallistossa pistorasioiden, kytkinten ja kehysten valmistamisessa. Mereen hylätyt kalaverkot muotoutuvat ympäristöystävälliseksi tuotesarjaksi urakoitsijoiden, sähköasentajien ja kuluttajien saataville.

Lue lisää

Lisätietoja: eetu.makela@se.com

050 407 1404

Multiwire-valonsäätimet – asennuksen helppoutta kaikissa muodoissaan

Schneider Electricin uudet Multiwire-valonsäätimet ovat nyt saatavilla. Multiwire julkaistaan kerralla kaikkiin Schneider Electricin tuttuihin kalustesarjoihin: Exxact, Renova, Elko Plus, Elko RS16 ja Elko RS Nordic. Lisäksi suositun Wiser-älykotiperheen valonsäätimet vaihtuvat Multiwire-versioiksi. Uudet säätimet voidaan nyt asentaa ilman nollaa tai nollalla. Jälkimmäisellä asennustavalla saadaan aikaiseksi parempi sekä laajempi valonsäätö sekä samalla säätimet sopivat loistavasti kaikenlaisiin kohteisiin.

Katso lisää: https://youtu.be/FkjhffMvaK0

Lisätietoja: juhani.hallamaa@se.com

050 327 8388

Ajannäyttöjärjestelmät – uusia tapoja luoda keskitetty ajanhallinta kiinteistöön

Keskitettyjä ajannäyttöjärjestelmiä käytetään kiinteistöissä, joissa halutaan seurata samaa aikaa. Koulut, sairaalat ja toimistot, lentoasemista puhumattakaan, toimivat sujuvasti ainoastaan, kun ajannäyttö toimii ja siihen voidaan luottaa. Schneider Electricin tarjoamasta löytyvät perinteiset impulssitahdisteiset kellot, mutta myös yhä useammin käytetyt aikakoodi- ja NTP PoE -kellojärjestelmät, jotka helpottavat merkittävästi ylläpitotoimia kiinteistön elinkaaren aikana.

Lue lisää

Lisätietoja: anssi.liski@se.com

040 643 1616

ESMI-paloilmoitinjärjestelmä, Esmi Impresia -kenttälaitesarja

Schneider Electricin palkittu Esmi Sense FDP -paloilmoitinjärjestelmä saa tänä vuonna uuden kenttälaitesarjan. Esmi Impresia tuo kustannustehokkuutta koko sen elinkaaren ajalle, alkaen uudesta asennusprosessista. Monikriteeri-ilmaisun vakiona tarjoava sarja on hallittavissa mobiililaitteella EcoStruxure Fire Expert -sovelluksella ja integroitavissa Schneider Electricin kiinteistöautomaatioon erilaisten toimintoketjujen luomiseksi.

Lue lisää

Lisätietoja: anssi.liski@se.com

040 643 1616

Sähkönjakelu, Smart Panel

Smart Panel -keskukset ovat yksinkertaisia, Ethernet-yhdistettyjä ratkaisuja sähkönjakelun hallintaan. Ne antavat sähkölaitteille mahdollisuuden viestiä suoraan ja reaaliajassa, jolloin tiedot esimerkiksi ylikuormituksista tai tehottomuuksista saadaan selkeästi tietokoneeseen tai muuhun älylaitteeseen. Kokonaiskuvan avulla kiinteistön sähköjärjestelmän tilaa on helppo seurata ja näin niiden ohjaus perustuu oikeaan dataan.

Lue lisää

Lisätietoja: jyrki.gronholm@se.com

050 070 5839

TeSys Giga

Moottorikäynnistimien tuotevalikoima on laajentunut TeSys Giga -mallilla. Sen ainutlaatuinen rakenne säästää tilaa jopa 40 prosenttia ja helpottaa varaosien asennuksia. TeSys Gigan itsediagnostiikka pidentää käyttöikää ja toimivuutta sekä lyhentää käyttökatkoksia. Laitteen suunnittelussa hyödynnetyt 56 patenttia kertovat digitaalisten innovaatioiden laajuudesta. TeSys Giga on haastavissakin olosuhteissa luotettava moottorikäynnistin.

Lue lisää

Lisätietoja: jyrki.gronholm@se.com

050 070 5839

SF6-vapaat kojeistot

Ilmastonmuutosta kampitetaan monella eri rintamalla. SF6-kaasu on kaikkein voimakkain kasvihuonekaasu, 23 500 kertaa hiilidioksidia pahempi, mutta sitä on kuitenkin saanut käyttää sähköteollisuudessa sen poikkeuksellisen hyvän eristävyyden takia. Schneiderin ”Pure Air” -teknologia perustuu puhtaan ilman ja tyhiötekniikan yhdistelmään, jolla saavutetaan SF6-kaasun eristävyys ilman ilmastolle haitallisia kasvihuonekaasuja.

SF6-kaasu on hajutonta, edullista ja tekee sähkönkäytöstä turvallisempaa suojaamalla oikosuluilta. SF6-eristetyt laitteet myös mahtuvat pieneen tilaan, mutta vaativat elinkaarensa lopussa kaasujen talteenoton ja kierrätyksen. Schneiderin uuden innovaation myötä kierrätyksen vaiva ja kustannukset jäävät tarpeettomiksi.

SF6-vapaisiin kojeistoihin voi tutustua messuilla.

Lue lisää

Lisätietoja: jp.pouttu@se.com

040 548 2983

TransferPacT Automatic- automaattiset syötönvaihtokytkimet

Schneider Electric on julkaissut uudet TransferPacTTM- automaattiset syötönvaihtokytkimet (ATSE), jotka varmistavat häiriöttömän sähkönjakelun jatkuvuuden kaikissa kriittisissä kohteissa, joissa sähkön saanti on turvattava erilaisissa sähköverkon häiriötilanteissa. Modulaariset TransferPacT Automatic -vaihtokytkimet ovat tarvittaessa etävalvontaan liitettäviä ja toiminnoiltaan helposti laajennettavia koko elinkaarensa aikana.

Lue lisää

Lisätietoja: jyrki.gronholm@se.com

050 070 5839

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Acti9 Active Safety System on all-in-one-ratkaisu sähköturvallisuuden ennakoivaan hallintaan14.9.2022 07:55:00 EEST | Tiedote

Schneider Electricin uusi ratkaisu yhdistää tärkeät turvallisuusominaisuudet sekä valvonta-, hälytys- ja diagnostiikkatoiminnot. Acti9 Active -tuotteet sisältävät johdonsuojan, vikavirtasuojan, valokaarivikasuojan ja ylijännitesuojan. Acti9 Active -tuotteet on helppo asentaa ja yhdistää langattomasti EcoStruxure Panel Server -yhdyskäytävään. Active Safety System -järjestelmä koostuu kolmesta eri komponentista: Acti9 Active -valokaarivikavirtasuojakatkaisijasta, EcoStruxure Panel Server -yhdyskäytävästä sekä EcoStruxure Power Monitoring Expertistä Tiedote, 14.9.2022 – Kestävän kehityksen, energianhallinnan ja automaation digitalisoinnin edelläkävijä Schneider Electric on kehittänyt uuden ratkaisun sähköturvallisuuden ennakoivaan hallintaan. Acti9 Active Safety System seuraa ja ennakoi uhkia ja auttaa näin parantamaan sähkönjakelun turvallisuutta ja luotettavuutta. Acti9 Active Safety System on all-in-one-ratkaisu, joka yhdistää vikavirta-, valokaari- ja johdonsuojauksen turvallisuusomin

Schneider Electric tuo elintarvikemessuille maailmanluokan digitaaliset automaatiojärjestelmät13.9.2022 07:55:00 EEST | Tiedote

Messuilla on esillä Schneider Electricin elintarviketeollisuudessa laajalti käytössä olevat automaatiojärjestelmät eri kokoisiin elintarviketuotantoyksiköihin Clean-in-Place Advisor ratkaisee puhdistuksen ja ruokaturvallisuuden haasteita ja tehostaa tuotevaihtoja Schneider Electricin ProLeiT on CPG-prosessinohjausjärjestelmä, johon on sisäänrakennettuna MES-toiminnallisuudet Plant Advisor on teollisuuden digitalisaatioalusta useiden laitosten tai laitteistotoimittajien ympäristöihin EcoStruxure™Automation Expert yhdistää uniikisti tuotannon ja informaatiojärjestelmät Tiedote, 13.9.2022 – Schneider Electric tuottaa elintarviketeollisuutta palvelevia automaatiojärjestelmiä. Järjestelmät ovat ympäri maailman käytössä suurasiakkailla, mutta saatavilla on automaatioratkaisuja eri kokoisiin tuotantolaitoksiin ja -yksiköihin. Elintarvikemessuilla 14.–15.9.2022 Tampereella voi tutustua elintarviketeollisuuden digitaalisiin energianhallinta- ja automaatioratkaisuihin, joilla parannetaan kannatt

Nordic Graduate Program on vastavalmistuneiden syväsukellus työelämään8.9.2022 13:25:50 EEST | Tiedote

Tiedote, 8.9.2022 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric aloitti elo-syyskuun vaihteessa uusien kykyjen koulutusohjelman, joka järjestetään Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa. Schneider Electricin Nordic Graduate Program on yhdeksän kuukauden pituinen ohjelma, joka on suunnattu teknisen tai kaupallisen alan opintonsa juuri päättäneille. Tänä vuonna ohjelmaan osallistuu 20 vastavalmistunutta kuudesta eri maasta. Koulutusohjelman osallistujat kokoontuvat aluksi neljän viikon perehdytykseen Tukholman toimistoon, missä he tutustuvat monipuolisesti Schneider Electricin toimintaan, muun muassa yrityksen arvoihin, liiketoiminnan tavoitteisiin, yrityksen rakenteeseen ja tärkeimpiin tuotteisiin. Yhteisen jakson jälkeen kukin osallistuja suuntaa takaisin lähtömaahansa. Siellä he tekevät tiivistä yhteistyötä kollegoidensa ja esihenkilöidensä kanssa ja saavat tätä kautta omaan rooliinsa sopivaa työkokemusta. Syvennyttyään työhön muutaman kuukauden om

Sisustus viimeistellään ja yksilöidään tyylikkäillä Renova-sähkökalusteilla5.9.2022 10:50:28 EEST | Tiedote

Habitare Signals 2022 esittelee Schneider Electricin retrotyyliset Renova-sähkökalusteet Renovan pyöreys, kaarevuus ja monipuolinen värimaailma sopivat sisustajan silmään Yksilöitävyys ja persoonallisuus ovat Renovan valtteja Habitare Signals -näyttely luotaa sisustuksen, asumisen ja muotoilun tulevia trendejä Tiedote, 5.9.2022 Schneider Electricin Renova-sähkökalusteet ovat esillä vuoden 2022 Habitare Signalsissa. Renovan suunnittelussa on pyritty vastaamaan nykykuluttajan vaatimuksiin monenlaiseen ympäristöön ja persoonallisiin tiloihin taipuvista sähkökalusteista. – Renovan tyyli on yhtä aikaa rento, retro ja moderni. Kaarevat muodot ovat tekemässä paluun sisustukseen ja Renovan pyöreys sopii tähän tyyliin viimeistellen sisustuksen niin, että sähkökalusteita ei tarvitse piilotella vaan päinvastoin – niiden ideana on se, että ne saavat olla esillä ja toimivat sisustuksen viimeistelijänä ja täydentäjänä, kuvailee sisustusarkkitehti SIO, Sisse Collander. Sisustus luodaan yksityiskohdil

Fluorikaasut kuriin uudella teknologialla – Schneider Electricille palkinto vuoden energiatehokkaimmasta ratkaisusta31.8.2022 11:12:45 EEST | Tiedote

Schneider Electric sai Energy Mastering Awards -palkintotilaisuudessa viisi tunnustusta, joista yksi oli voitto Energy Efficient Solution of the Year -kategoriassa. Schneider Electricin SM AirSeT käyttää SF6-kaasun sijaan puhdasta ilmaa, minkä ansiosta teollisuuden ja kiinteistöjen ympäristövaikutukset pienenevät. Puhdas ja luotettava teknologia auttaa toteuttamaan EU:n F-kaasuasetukseen suunnitellut päivitykset aikataulussa. Tiedote, 31.8.2022 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric on voittanut Energy Efficient Solution of the Year -palkinnon Kreikassa järjestetyssä Energy Mastering Awards 2022 -palkintotilaisuudessa. Energy Mastering Awards jakaa tunnustuksia vastuullisen energiankäytön parhaista käytännöistä ja niiden myötävaikutuksesta energia-alan kestävään tulevaisuuteen. Palkintoperusteena on yrityksen tai organisaation kyky saada asiakkaat kehittämään omia energia- ja ympäristömenetelmiään esimerkiksi energiatehokkuutta parantamalla ja kä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme