M-Files

Älykästä tiedonhallintaa Google Driven ja Gmailin käyttäjille

Jaa

M-Files Oy on julkaissut uuden tiedonhallintaratkaisun Google G Suiten käyttäjille. Ratkaisun avulla voidaan tehostaa digitaalisten palveluiden kehittämistä älykkäiden tiedonhallintasovellusten avulla.

M-Files on lanseerannut ratkaisun Google G Suiten käyttäjille, jonka avulla voidaan tehdä tehokasta yhteistyötä turvatun ja älykkään tiedonhallinnan avulla.
M-Files on lanseerannut ratkaisun Google G Suiten käyttäjille, jonka avulla voidaan tehdä tehokasta yhteistyötä turvatun ja älykkään tiedonhallinnan avulla.

M-Files for Google G Suite -ratkaisu parantaa Google G Suiten olemassa olevia vahvuuksia, kuten yhteistyöominaisuuksia ja sisällöntuotantoa. M-Filesin tarjoamatekoälyavusteinen dokumenttienhallinta, työnkulkujen automatisointi ja metatieto-ominaisuudet parantavat G Suiten tietoturvaa ja tiedonhallintaa.

G Suite -sovelluksia käytetään päivittäin, koska ne ovat erinomaisia ​​työkaluja tehokkaaseen yhteistyöhön. Eri maiden lainsäädännöt ja asiakkaiden omat standardit saattavat kuitenkin estää Gmailin ja Google Driven käytön tietojen varsinaisena tallennus- ja arkistointijärjestelmänä. Säännösten noudattaminen on M-Filesin avulla helppoa, kun sisällön voi tallentaa G Suite -sovelluksista suoraan M-Filesiin jatkoprosessointia varten.Tiedostot voidaan turvata automaattisilla suojausasetuksilla ja tietojen prosessointi voidaan varmistaa M-Filesin työnkuluilla.

Ratkaisun avulla sähköpostit ja liitteet voidaan tallentaa Gmailista M-Filesiin yhdellä klikkauksella, jolloin tiedot ovat tallessa sekä helposti myös muiden työntekijöiden käytettävissä. Käyttäjä voi myös tallentaa Google-dokumentit PDF- tai Microsoft Office -tiedostomuodoissa M-Filesiin. M-Files luokittelee ja järjestää G Suite -sisällön automaattisesti ja yhdistää sen muihin tietovarastoihin, joten sisältö on automaattisesti käytettävissä aina oikeassa asiayhteydessä ja käyttäjien käyttöoikeuksien mukaan. Lisäksi arkaluontoisten tietojen hallinta helpottuu automaattisen versionhallinnan, käyttöoikeuksien, työnkulkujen sekä tarkistus- ja hyväksymisprosessien avulla. Tämä antaa yrityksille mahdollisuuden prosessien virtaviivaistamiseen sekä tiukkojen tietosuojamääräysten noudattamiseen.

"M-Files for Google G Suite -ratkaisun avulla asiakkaamme pääsevät nauttimaan Google G Suiten parhaista ominaisuuksista. Organisaation sisäiset ja ulkoiset käyttäjät voivat esimerkiksi työstää samaa asiakirjaa M-Filesissa ja Google Drivessa samanaikaisesti. Google Drivessä muokattu sisältö päivittyy automaattisesti myös M-Filesiin", kertoo M-Filesin tuotejohtaja Mika Javanainen.

"Panostimme myös optimaalisen käyttökokemuksen luomiseen. M-Files nostaa tiedonhallinnan uudelle tasolle organisaatioissa, joissa käytetään Gmailia, Google Docsia ja Google Drivea. Ratkaisumme tarjoaa metatietopohjaisen tietoturvan, arkistoinnin ja automaattiset työnkulut prosessien virtaviivaistamiseen”, Javanainen jatkaa.

Lisätietoja:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

M-Files on lanseerannut ratkaisun Google G Suiten käyttäjille, jonka avulla voidaan tehdä tehokasta yhteistyötä turvatun ja älykkään tiedonhallinnan avulla.
M-Files on lanseerannut ratkaisun Google G Suiten käyttäjille, jonka avulla voidaan tehdä tehokasta yhteistyötä turvatun ja älykkään tiedonhallinnan avulla.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen sekä merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Valmet, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files ja Iron Mountain laajentavat yhteistyötään Pohjoismaihin15.6.2020 09:00:00 EEST | Tiedote

Älykkään tiedonhallinnan pioneeri M-Files ja tiedonhallinnan kansainvälinen moniosaaja Iron Mountain julkaisivat tänään Pohjoismaita koskevan strategisen kumppanuuden. M-Filesin ja Iron Mountainin yhteistyö kattaa täten myös Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan. Älykäs tiedonhallinta nopeuttaa yritysten ja organisaatioiden digitaalista muutosta ja mahdollistaa tehokkaan etätyöskentelyn.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme