Porvoon Kirjakeskus Oy

Ami Ripatti Porvoon Kirjakeskuksen logistiikkapäälliköksi

Jaa

Ami Ripatti on nimitetty Porvoon Kirjakeskuksen logistiikkapäälliköksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään heti.

Ami Ripatti vastaa tehtävässään varaston operatiivisista toiminnoista ja logistiikan toimintojen kehittämisestä, sekä toimii työnjohdon esimiehenä.

“Olemme iloisia saadessamme kokeneen logistiikka-asiantuntijan kehittämään palveluitamme tulevaisuuden haasteisiin. Ripatin näkemys ja vahvat näytöt prosessien johdosta ovat olleet omaa luokkaansa”, iloitsee Porvoon Kirjakeskuksen vt. toimitusjohtaja Petteri Heikkinen nimityksestä.

Ripatti on työskennellyt myös aikaisemmin vastaavissa tehtävissä. Booky Groupin emoyhtiön Booky.fi Oy:n palveluksessa hän työskenteli varastovastaavana. Uuteen tehtäväänsä Ripatti siirtyy konsernin logistiikkapalveluita tuottavan Porvoon Kirjakeskuksen työnjohtajan tehtävästä.

Porvoon Kirjakeskus Oy on Porvoossa sijaitseva logistiikkakeskus. Yritys perustettiin vuonna 2011, kun WSOY Kirjakeskus yhtiöitettiin Porvoon Kirjakeskus Oy:ksi. Kirjakeskus ylläpitää ja kehittää kirjojen ja niihin liittyvien oheistuotteiden jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita.

Porvoon Kirjakeskus on osa Booky Groupia. Konserniin kuuluvat myös kirjakauppatuotteita ja verkkokaupan palveluita sekä konsernin sisäisiä palveluita tarjoava Booky.fi Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy sekä nuottikauppa Ostinato Oy. Konserni työllisti vuonna 2019 noin 120 henkeä ja sen liikevaihto oli noin 53 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Porvoon Kirjakeskus, vt. toimitusjohtaja Petteri Heikkinen, petteri.heikkinen@kirjakeskus.fi, puh. 050 409 4131
www.kirjakeskus.fi

Tietoja julkaisijasta

Porvoon Kirjakeskus Oy
Porvoon Kirjakeskus Oy
Teollisuustie 4
06150 Porvoo

020 166 2222http://www.kirjakeskus.fi/

Porvoon Kirjakeskus Oy on logistiikkakeskus, joka tarjoaa yrityksille jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita. Sen asiakkaita ovat muun muassa verkkokaupat ja kirjakustantajat.

Porvoon Kirjakeskus on suomalainen perheyritys ja osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Suomen kirjastopalvelu Oy ja Ostinato Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Porvoon Kirjakeskus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme