Uudenmaan ELY-keskus

Ändringar i trafiken på Helsingforsvägen (väg 170) i Borgå vid Munkby bro på grund av byggandet av en gång- och cykelled

Dela

Byggandet av gång- och cykelleden mellan Tjusterbyvägen och Ernestas medför ändringar i trafikarrangemangen längs Helsingforsvägen (landsväg 170) vid Munkby bro i Borgå. Byggnadsarbetena inleddes hösten 2020 och slutförs i sin helhet hösten 2021. Byggnadsarbetet orsakar dock inga störningar på motorvägen.

Vid Munkby korsningsbro i Borgå medför byggandet ändringar i trafikarrangemangen. Det första skedet av trafikarrangemangen inleddes torsdagen den 8 april 2021. I det första skedet används trafikljus vardagar kl. 7.00–16.00 och då används endast ett körfält (ca 300 m på sträckan). Vardagar kl. 16.00–7.00 och under veckoslut används båda körfälten. Det första skedet av arbetet pågår fram till slutet av april. Vi informerar separat om trafikarrangemangen i nästa skede. Trafikarrangemangen bibehålls på platsen fram till slutet av juli. Hastighetsbegränsningen på platsen är 30 km/h.

Kartlänk till broplatsen

Munkby bro

Byggherre är NTM-centralen. Som entreprenör fungerar Hyvinkään Tieluiska Oy och för tillsynen av entreprenaden ansvarar Rakennuttajatoimisto HTJ Oy.

Nyckelord

Kontakter

Projektchef Jukka Aro, NTM-centralen, tfn 0295 021 269
Arbetsplatschef Juha Suvinen, Hyvinkään Tieluiska Oy, tfn 0405293593
Tillsynskonsult Juha Taiponen, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, tfn 0400553489

Om

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

NTM-centralerna är statliga myndigheter som främjar den regionala utvecklingen genom att sköta statsförvaltningens uppgifter och utveckling. NTM-centralerna sköter uppgifter i anslutning till näringar, arbetskraft, kunnande samt trafik och infrastruktur samt miljö och naturresurser. NTM-centralerna utvecklar och stöder ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbar välfärd.

Följ Uudenmaan ELY-keskus

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uudenmaan ELY-keskus

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum