Vaasan kaupunki - Vasa stad

Anmälan till förskoleundervisning börjar 16.1

Dela

Anmälan till förskoleundervisning för barn i Vasa födda år 2014 sker elektroniskt under tiden 16–31.1.2020.

Förskoleundervisningen för barn födda år 2014 börjar i Vasa 17.8.2020. Den elektroniska anmälan och närmare information finns på Vasa stads webbplats: www.vasa.fi/forskoleundervisning

Även de barn som redan nu deltar i småbarnspedagogiken bör anmälas till förskoleundervisningen, också om småbarnspedagogikplatsen inte ändras.

Barn i förskoleåldern, dvs. 6-åringar, deltar i avgiftsfri förskoleundervisning som ordnas av kommunen. I Vasa ordnas förskoleundervisningen i daghemmen. Barnen får förskoleundervisning fyra timmar om dagen.

Småbarnspedagogiken, förskoleundervisningen och den grundläggande utbildningen ska med tanke på barnets utveckling och lärande bilda en konskevent och kontinuerlig helhet som lägger grunden för ett livslångt lärande.  Leken i dess olika former är starkt närvarande i förskoleundervisningens verksamhet.

Kontakter

servicechef Merja Martin, tfn 0400 690 010, merja.martin@vasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum