Vaasan kaupunki - Vasa stad

Anna äänesi parhaalle Vesi janojuomaksi –videolle!

Jaa

Tämän vuoden Vesi janojuomaksi –kampanjassa järjestettiin videokilpailu 8. luokkalaisille vaasalaisille nuorille. Kilpailun teemana oli ”Vastaus löytyy luonnosta”. Nyt on aika äänestää parasta videota 8.11. saakka!

– Vaasan Vesi järjesti yhdessä Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen hammashuollon ja Terveyden edistämisyksikön kanssa videokilpailun kaikille vaasalaisille 8. luokkalaisille. Kilpailuun osallistuttiin luokittain. Parasta Vesi janojuomaksi –videota voit äänestää torstaihin 8.11. asti www.vaasa.fi/vesijanojuomaksi, kannustaa Vaasan Veden tekninen avustaja Lena Karlsson.

Vesi, hyvinvointi, suun terveys ja luonto

– Videon toteutustapoihin annettiin vapaat kädet. Kaikki tavat, animaatioista flash mobeihin, olivat mahdollisia. Videoissa kerrotaan puhtaasta juomavedestä, terveydestä sekä hammashoidon tärkeydestä yhdistettynä YK:n vesipäivän teemaan, kertoo ylihammaslääkäri Hanna Kangasmaa.

YK oli valinnut tämän vuoden teemaksi ”Nature for water” (luonto veden puolesta). Vuoden aikana YK kampanjoi ja panostaa resurssejaan teemaan liittyen.

Videon pituus sai vaihdella 1 - 3 minuuttia. Kieleksi sai valita suomen, ruotsin tai englannin kielen.

Vesi janojuomaksi –kampanjaa vietetään vuosittain

Vaasan Vesi, Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen hammashuolto ja Terveyden edistämisyksikkö ovat jo seitsemän vuoden ajan kampanjoineet kouluissa juomaveden terveellisyyden puolesta Vesi janojuomaksi -kampanjalla.

– Kampanjan yhteydessä on perinteisesti järjestetty juomapulloetiketin piirustuskilpailu, mutta tänä vuonna päätimme uudistaa kilpailua ja nostaa panoksia, kuvailee asiakaspalveluvastaava Tarja Teppo Vaasan Vedeltä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Tekninen avustaja Lena Karlsson, Vaasan Vesi, puh. 040 628 3322, lena.karlsson@vaasa.fi
Asiakaspalveluvastaava Tarja Teppo, Vaasan Vesi, puh. 040 596 8004, tarja.teppo@vaasa.fi
Ylihammaslääkäri Hanna Kangasmaa, Vaasan kaupungin hammashuolto, puh. 040 516 2118, hanna.kangasmaa@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme