Folkhälsans Förbund rf

Anna Bertills jättää Folkhälsanin

Jaa

Vuodesta 2010 lähtien Folkhälsan Utbildning Ab:n toimitusjohtajana työskennellyt Anna Bertills siirtyy pois Folkhälsanilta ja ryhtyy tekemään uutta yritystoimintaa perustajajäsenenä ja partnerina. Bertills työskentelee Folkhälsanilla vuoden 2018 loppuun asti.

 -On ollut suuri etuoikeus, onni ja myös ennenkuulumaton haaste työskennellä Folkhälsanilla edistämässä urheilu- ja koulutustoimintaa kansallisella, pohjoismaisella ja kansainvälisellä tasolla sekä olla samalla tekemässä työtä yrityksessä, joka on kokenut suuria muutoksia viime vuosien aikana. Folkhälsan Utbildning Ab on hoitanut ammatillisen koulutusuudistuksen keskeistä vaihetta, ja sen toiminta on vakaalla perustalla, sanoo Bertills. Olen erityisen kiitollinen siitä, että olen voinut ollut mukana täysin uusien kokonaisuuksien ja tavaramerkkien rakentamisessa sekä kansallisesti että alueellisesti.

-Seuraava haasteeni on kokonaan uuden yrityskokonaisuuden rakentaminen partnerina ja perustajajäsenenä. Tämä asia tulee julkiseksi heinäkuun lopulla, ja palaan sitten asiaan tarkemmin, Bertills jatkaa.

Folkhälsan Utbildning Ab:hen kuuluvat nykyisin Solvallan urheiluopisto, Norrvallan urheiluopisto ja kansanopisto, Folkhälsan Sport Ab:n ravintola Elsas Kök sekä työpaja Resurscentret Foregångarna.

Toimeksiannon mukaisesti,
Camilla Westerlund, viestintäpäällikkö/Folkhälsan

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Folkhälsans Förbund rf
Folkhälsans Förbund rf
Paasikivenkatu 4
00250 Helsinki

09 315 000http://www.folkhalsan.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Folkhälsans Förbund rf

Majblomman fyller 110 år23.3.2018 12:27Tiedote

Pressmeddelande 23.3.2018. Majblomman firar i år 110-årsjubileum i Finland. Det var eldsjälen Greta Klärich som introducerade Majblomman, Folkhälsans äldsta välgörenhetsmärke. Hon var också initiativtagare till Mjölkdroppen i Finland, en föregångare till dagens rådgivningar. Det första majblomsmärket såldes i Finland år 1908, för att finansiera Mjölkdroppens verksamhet. I nästan fem decennier arbetade Greta Klärich för att förbättra förhållandena för dem som har det svårast i samhället. Efter att Mjölkdroppens verksamhet upplöstes tillföll rätten till majblomman Folkhälsan. Folkhälsan skötte i början om försäljningen av majblommor tillsammans med Mannerheims barnskyddsförbund. Samarbetet upphörde 1995 och sedan dess ansvarar Folkhälsan ensam för majblomsförsäljningen.

Georg Henrik Wredestä Folkhälsanin uusi toimitusjohtaja7.3.2018 09:10Tiedote

Valtiotieteiden maisteri VTM Georg Henrik Wrede valittiin 6.3 2018 Samfundet Folkhälsanin uudeksi toimitusjohtajaksi. Georg Henrik Wrede tuntee Folkhälsanin toiminnan erittäin hyvin, ja hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus sosiaali- ja terveydenhoitoalasta sekä kansalaistoiminnasta, sanoo Samfundet Folkhälsanin hallituksen puheenjohtaja Mats Brommels. Wredellä on myös kokemusta vaativasta muutosjohtamistyöstä, ja hän on toiminut vuosina 2007-2011 ohjelmajohtajana vastaten Suomen hallituksen lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiohjelmasta. Hänellä on aitoa kiinnostusta nykypäivän sosiaalisiin haasteisiin, ja se vastaa hyvin Folkhälsanin arvopohjaa. Georg Henrik Wrede on hyvä organisoija, ja hän on esittänyt perusteellisen ja fokusoidun strategian Folkhälsanin työstä nyt ja jatkossa. Georg Henrik Wrede toimii tällä hetkellä nuorisotyön ja nuorisopolitiikan johtajana opetus- ja kulttuuriministeriössä. Wrede aloittaa uudessa tehtävässään Folkhälsanin nykyisen toimitusjohtajan Stefan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme