Espoon kaupunki - Esbo stad

Anna ehdotuksesi Espoon kaupunkipyöräasemien sijainneista

Jaa

Espoon kaupunki pyytä kommentteja ja ehdotuksia kaupunkipyörien asemaverkoston suunnitteluun. Aiheesta on avattu karttakysely.

Kuva: Olli Urpela
Kuva: Olli Urpela

Kyselyssä on mahdollisuus kommentoida kaupungin alustavaa suunnitelmaa kaupunkipyörien asemaverkostosta sekä antaa omia ehdotuksia tulevien kaupunkipyöräasemien sijainneiksi. Kyselyn kommentteja ja ehdotuksia käytetään lopullisen asemaverkoston suunnittelussa. Kyselyyn voi vastata 10.12.2017 asti.

Tekninen lautakunta vahvistaa verkostosuunnitelman alkuvuonna 2018. Asemien tarkat sijainnit suunnitellaan verkostosuunnitelman valmistuttua.

Espoon kaupunkipyörät otetaan käyttöön keväällä 2018 länsimetron läheisyydessä sekä mahdollisesti Leppävaarassa. Pyöriä on kaikkiaan 700, ja ne sijoitetaan 70 asemalle. Verkostoa voidaan laajentaa vielä 350 pyörällä ja 35 asemalla.

Espoo päätti oman kaupunkipyöräverkoston käyttöönotosta lokakuussa 2017. Pyörien toimittajaksi on valittu CityBike Finland Oy.

Vastaa kyselyyn täällä.

Yhteyshenkilöt

liikenteenhallintapäällikkö Johanna Nyberg, Espoon kaupunki, puh. 040 526 8331, johanna.nyberg@espoo.fi

Kuvat

Kuva: Olli Urpela
Kuva: Olli Urpela
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme