Anneli Kannon uusi romaani Kullan kaipuu julkaistaan tapaninpäivänä

Jaa

Anneli Kannon uusi romaani Kullan kaipuu julkaistaan tapaninpäivänä ääni- ja sähkökirjana. Kullan kaipuu on mukaansatempaava ja humoristinen hyvän mielen romaani, jonka keskiössä on riita kaivoshankkeesta – mutta myös rakkauden aitoudesta.

Armi on löytänyt rakkauden Maajussille morsian -ohjelmasta ja muuttanut Henrinsä perässä kaupungista maalle. Kitkerän avioeron läpikäyneen palkanlaskijan elämään uusi ihmissuhde tuo paitsi intohimoa ja läheisyyttä myös ompeluseuran myötä uusia ystäviä ja käsityöharrastuksen. Edes se, että Armi on joutunut jättämään työnsä ei voi himmentää uuden elämän hohtoa.

Yllättäen Armi saa kuulla huhuja, että läheiseltä Varhiovuorelta etsitään malmia. Perimätiedon mukaan Varhiovuoressa on kultasuoni. Uutinen saa maalaiskylän asukkaat jakautumaan kahteen leiriin: osa haluaa hyötyä malmin mahdollistamasta talouskasvusta, toinen puoli pelkää kaivoksen tuhoavan ainutlaatuisen maalaismaiseman. Mutta miten on Armin oman kullan ja rakkauden laita?

”Raha ja rakkaus meitä pyörittävät. Oli ilo kehitellä ompeluseuran naisia ja heidän suhteitaan. Kiinnyin Armin lisäksi erityisesti eläkeikäiseen Railiin, joka pitää eläinten vanhainkotia ja ilmoittaa olevansa avarakatseinen, seksimyönteinen ihminen”, kirjailija Anneli Kanto kertoo.

Kullan kaipuu on laajennettu versio alun perin Kodin Pellervossa julkaistusta Isoäidin neliöt -jatkosarjasta. Anneli Kanto on monesti palkittu kirjailija, jonka kynästä syntyy niin historiallisia romaaneja, näytelmiä, lastenkirjoja kuin hykerryttävää viihdekirjallisuuttakin.

Äänikirjan lukee näyttelijä Ella Pyhältö.

Anneli Kanto: Kullan kaipuu
Äänikirja ISBN 9789180513005, kesto: 4h 54 min
Sähkökirja (ePub) 9789180513012
Julkaisupäivä: 26.12.2022

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Bokförlaget Lind & Co Ab
Hantverkargatan 8
11221 Stockholm

http://www.lindco.se

Lind & Co on vuonna 1999 Tukholmassa perustettu yleiskustantamo, joka julkaisee äänikirjoja myös suomeksi. Lind & Co on osa Storytel Books -kustantamoiden ryhmää. Kustantamon suomalaisten äänikirjojen kustantajana toimii Tiina Kristoffersson.