Helsingin seudun kauppakamari

Anni Vepsäläinen jatkaa kauppakamarin puheenjohtajana

Jaa

Suomen Messujen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen jatkaa vuonna 2021 Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtajana.

Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtaja Anni Vepsäläinen.
Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtaja Anni Vepsäläinen.

Kauppakamarin tiistaina 17. marraskuuta pidetyssä syyskokouksessa varapuheenjohtajiksi valittiin uudelleen Fredman Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Peter Fredman, Tamro Oyj:n toimitusjohtaja Kai Kaasalainen ja SRV Oyj:n toimitusjohtaja Saku Sipola.

Yritysten on nyt erittäin haastava menestyä. Eri toimijoiden vahvalla yhteistyöllä sekä skenaariosuunnittelulla ja strategisilla valinnoilla löydetään suunta tulevaisuuteen. Yrityksiltä tarvitaan kykyä tehdä nopeita valintoja mutta samalla pitää pitkän tähtäimen tavoitteet kirkkaina”, sanoo Anni Vepsäläinen.

Vepsäläinen on toiminut Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtajana vuodesta 2018 asti.

Koronapandemia on kohdellut eri toimialoja eri tavoin. Helsingin seudulla suurin ahdinko näkyy erityisesti matkailussa, liikennepalveluissa, tapahtumateollisuudessa sekä ravintola- ja majoitusalalla. Pandemian pitkittyessä tukia pitäisikin tehokkaasti kohdentaa niille aloille, joiden toimintaedellytyksiä pandemia on heikentänyt kaikista eniten”, Vepsäläinen painottaa.

Helsingin seudun kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7 100 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä. Jäsenmäärältään kauppakamari on Pohjoismaiden suurin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anni Vepsäläinen, Helsingin seudun kauppakamari, puheenjohtaja, p. 0400 400 074

Heikki J. Perälä, Helsingin seudun kauppakamari, toimitusjohtaja, p. 050 66773

Tiina Tikander, Helsingin seudun kauppakamari, viestintäpäällikkö, p. 046 878 7540

Kuvat

Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtaja Anni Vepsäläinen.
Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtaja Anni Vepsäläinen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7 000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Kasvava Helsingin seutu tarvitsee Malmin entisen lentokentän aluetta asuntorakentamiseen1.6.2021 08:50:26 EEST | Tiedote

Jo pitkään jatkunut ja ennustettu voimakas väestönkasvu tuo haasteita Helsingin seudun kestävälle maankäytölle, asumiselle ja liikenteelle. Kaikkea uutta rakentamista ei kyetä sijoittamaan jo olemassa oleville asuinalueille, vaan käyttöön on otettava joitain kokonaan uusiakin rakentamisalueita. Helsingissä lähitulevaisuuden tärkein uusi asuinalue on Malmin entisen lentokentän alue.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme