Aviador Kustannus

Annu Kekäläisen Nollapäivät yhdistää taidokkaasti Kapkaupungin vesikriisin ja maailmanlaajuisen koronapandemian

Jaa

Annu Kekäläinen kertoo tarkkanäköisesti ja vetävästi kahdesta erilaisesta, mutta paljon samanlaisia elementtejä sisältävästä kriisistä ja ihmisten selviytymisstrategioista Kapkaupungissa sekä koronakriisin ravistelemassa Helsingissä. Kapkaupunkilaiset ja helsinkiläiset käyttävät samoja yleismaailmallisia kriisistrategioita. He ovat yhteistyön tekijöitä, selviytyjiä, kriisin kieltäjiä ja salaliittoteoreetikoita.

Annu Kekäläisen kertova tietokirja Nollapäivät – kun kaupunki kriisiytyy on ilmestynyt Aviadorin kustantamana.

Vesikriisi halvaannutti Kapkaupungin kaksi vuotta sitten. Kirjailija-dokumentaristi Annu Kekäläinen seurasi kapkaupunkilaisten niukkaan voittoon päättynyttä taistelua nollapäivää ja veden kertakaikkista loppumista vastaan. Pian vesikriisistä toivuttuaan Kapkaupunki joutui muun maailman tavoin koronapandemian kouriin. Hätärekat alkoivat kuljettaa vettä kaupungin hökkelialueille, jotta sitä riittäisi välttämättömään käsienpesuun. 

Annu Kekäläinen on helsinkiläinen kirjailija, toimittaja ja dokumentaristi. Häneltä on aiemmin julkaistu kolme kiitettyä Afrikkaan sijoittuvaa tarinallista tietokirjaa: Valkoista mustalla, Leiri ja Valitut. Kekäläinen on työskennellyt toimittajana ja tuottajana mielipide- ja asiantuntijalehdissä sekä tehnyt radio- ja televisiodokumentteja. Hän on pitänyt yksityisnäyttelyn muun muassa Suomen valokuvataiteen museossa.

KEKÄLÄINEN, ANNU : Nollapäivät – kun kaupunki kriisiytyy
200 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523810013
Ilmestymisaika: Huhtikuu 2021

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää Aviadorin tiedottaja Oona-Emilia Enkelsaarelle. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme