Inwido Finland Oy

Antenni-ikkunasta ratkaisu kuuluvuusongelmiin

Jaa

TIEDOTE 3.4.2018. Ikkuna- ja ovitoimittaja Inwido Finland tuo markkinoille ikkunaan integroidun antennin. Se parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloissa nostamalla signaalinvoimakkuuden jopa 100-kertaiseksi.

Tiivi Connect Antenni vaikutus. Kuva Inwido.
Tiivi Connect Antenni vaikutus. Kuva Inwido.

Uutuus mahdollistaa energiatehokkaat rakennukset, tiiviin kaupunkirakentamisen sekä kivitalojen ikkunaremontit ilman vaaraa puhelu- ja datayhteyksien menettämisestä. Samalla se vastaa myös tulevien nopeiden mobiilidatayhteyksien vaatimuksiin.

Karmiin sijoitettu passiiviantenni ei näy ulospäin, on täysin huoltovapaa ja kestää kiinteistön koko elinkaaren ajan. Se toimii nykyisillä ja tulevilla matkaviestinverkon taajuuksilla sekä kaikkien operaattoreiden liittymillä.

Tiivi Connect Antenni on ainoa ikkunaratkaisu, joka perustuu StealthCase-teknologiaan. Se auttaa matkaviestinverkon signaalia pääsemään huoneistoon helpommin, jolloin signaalin voimakkuus sisätiloissa voi nousta 30-100-kertaiseksi. Lisäksi yhteys toimii laajalti huoneistossa ja tavoittaa ulkona eri suunnilla sijaitsevat tukiasemat.

Uutuus on avaus Tiivi Connect -älytuotteiden perheelle, johon liittyy pian muita asumismukavuutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta lisääviä varusteita kuten ovi- ja ikkunasensoreita sekä älykaihtimia.

Kuvat: Inwido

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Lauri Pälvimaa, markkinointipäällikkö
Inwido Finland Oy, puh. 040 680 8567
etunimi.sukunimi(at)inwido.fi ja www.inwido.fi

Kuvat

Tiivi Connect Antenni vaikutus. Kuva Inwido.
Tiivi Connect Antenni vaikutus. Kuva Inwido.
Lataa
Tiivi Connect Antenni sijainti. Kuva Inwido.
Tiivi Connect Antenni sijainti. Kuva Inwido.
Lataa
Tiivi Connect Antenni lapileikkaus. Kuva Inwido.
Tiivi Connect Antenni lapileikkaus. Kuva Inwido.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Inwido Finland Oy
Inwido Finland Oy
Äyritie 16
01510 VANTAA

http://www.inwido.fi

Inwido Finland on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO-, Tiivi-, Klas1- ja Lämpölux-tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa, Pirkanmaalla Ruovedellä, Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä sekä Kuusamossa. Inwido Finlandin liikevaihto vuonna 2017 oli 167 miljoonaa euroa. Suomessa Inwido työllistää runsaat 900 henkilöä.

Inwido-konserni on Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja ja johtava ovien toimittaja. Suomen lisäksi Inwido toimii mm. Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Saksassa, Puolassa ja Brittein saarilla. Vuonna 2017 Inwidon liikevaihto oli noin 670 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 4000. Kuluttajasegmentin osuus Inwidon liikevaihdosta oli noin 70 %. Loput 30 % liikevaihdosta tulee yhteistyöstä teollisten toimijoiden kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Inwido Finland Oy

Ikkuna- ja ovivalmistaja Inwido ostaa Profinin13.6.2018 12:30:00 EESTTiedote

TIEDOTE 13.6.2018. Euroopan suurin ikkunoiden valmistaja Inwido Finland Oy ja johtava lasiliukuseinien valmistaja Profin Oy:n omistajat ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Inwido Finland Oy ostaa Profinin koko osakekannan. Kauppaan sisältyy myös Profinin tytäryhtiö Profin Sydänpuu ikkunat ja ovet Oy. Profinista tulee näin osa Inwidon tuoteperhettä, johon jo nyt kuuluvat ikkuna- ja ovibrändit Pihla, Tiivi, Klas1 ja Lämpölux.

Työttömät työnhakijat tervetulleita Ruovedelle - Tarjolla koulutus, työpaikka ja puoli-ilmainen asunto16.2.2017 09:19:09 EETTiedote

///Korjattu: - Nyt käynnistyvä rekrytointikoulutus on jo kymmenes, ja viimeisin vuonna 2011 keräsi toistasataa hakijaa./// TIEDOTE 16.2.2017. Ruoveden kunta ja sen suurin työnantaja Inwido Finland tarjoavat houkuttelevan kuvan tulevaisuudesta - ammattikoulutuksen, työpaikan ja jopa puoli-ilmaisen vuokra-asunnon. Työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille tarkoitettu RekryKoulutus ei tunnu kuitenkaan vetävän puoleensa viime vuosien tapaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme