Assemblin Oy

Antti Pessasta Assemblin Oy:n pääkaupunkiseudun Talotekniikka-yksikön aluejohtaja

Jaa

Älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja toteuttavan Assemblinin pääkaupunkiseudun Talotekniikkaurakoinnin aluejohtajaksi 1.8.2021 alkaen on nimitetty AMK insinööri Antti Pessa. Assemblin Oy on osa Pohjoismaista Assemblin-konsernia, joka työllistää lähes 6 000 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Antti Pessasta Talotekniikka-urakoinnin aluejohtaja. Kuva: Assemblin Oy
Antti Pessasta Talotekniikka-urakoinnin aluejohtaja. Kuva: Assemblin Oy

AMK Insinööri Antti Pessa on nimitetty Assemblin Oy:n talotekniikkaurakoinnin pääkaupunkiseudun aluejohtajaksi 1.8.2021 alkaen. Pessa on aikaisemmin työskennellyt Assemblin Oy:n sähköurakoinnin toimialajohtajana. Hän on aikoinaan vuonna 1999 aloittanut uransa Sähköliike Elvar Oy:ssä ja yrityskauppojen myötä siirtynyt Assemblinille. Vuosien varrella Pessa on kartuttanut tietotaitojaan ja osaamistaan niin projektipäällikön, asennuspäällikön kuin liiketoimintajohtajan rooleissa.

- Olen kasvanut myös itse yrityksemme kehityksen mukana ja tunnen henkilöstömme sekä asiakkaamme hyvin, joten nyt oman esihenkilöni siirryttyä operatiiviseksi johtajaksi, otan mielelläni lisää vastuuta talotekniikkaurakoinnista toteaa Antti Pessa.

Pessalla on mittava kokemus liiketoimintojen vetämisestä, esihenkilötehtävistä, asiakassuhteiden ylläpidosta sekä projektien suunnittelunohjauksesta aina tarjouslaskentaan asti.

- Antti on monitoimimies ja pidetty työkaveri sekä esihenkilö. Miettiessäni talotekniikkaurakoinnin jatkuvuutta ja henkilöä tähän rooliin en voinut edes kuvitella löytäväni ketään parempaan kuin hän. Antti ottaa nyt isompaa roolia koko LVIS-urakoinnista, minun siirtyessäni koko yrityksemme vetovastuuseen, toteaa Assemblin Oy:n operatiiviseksi johtajaksi kesäkuussa 2021 nimitetty Jukka Jäppinen.

Aluejohtajan roolissa Pessa on aloittanut elokuun alusta alkaen.

- Tietysti odotan innolla uusia tehtäviäni ja työnkuvan muuttumista. Aina on mukava päästä kehittämään omaa osaamistaan ja työskentelemään entistä enemmän asiakasrajapinnassa sekä esihenkilötyön parissa Suomen parhaassa talotekniikkaurakoinnissa, jatkaa Pessa.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Antti Pessasta Talotekniikka-urakoinnin aluejohtaja. Kuva: Assemblin Oy
Antti Pessasta Talotekniikka-urakoinnin aluejohtaja. Kuva: Assemblin Oy
Lataa
Antti Pessa Kuva: Assemblin Oy
Antti Pessa Kuva: Assemblin Oy
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Alvar Aallon Kanavaranta 1:n talotekniset vuosihuollot Assemblinille16.8.2022 08:45:07 EEST | Tiedote

Alvar Aallon suunnittelema toimistotalo ”Sokeripala” on Suomen tunnetuimpia toimistorakennuksia. Yli 10 000 neliömetrin kokoinen historiallinen kohde sijaitsee Helsingin keskustassa, joka kätkee marmorikuoren sisälle pysähdyttäviä yksityiskohtia ja upeita arkkitehtonisia ratkaisuja. Kiinteistön historiallisenkin arvon vuoksi kohdetta ylläpidetään ja huolletaan pieteetillä. Vuoden 2022 syyskuusta alkaen Assemblin vastaa kiinteistön taloteknisistä vuosihuolloista.

Historialliset rakennukset ja talotekniikka - Klassismin keskittymä Eduskuntatalo9.6.2022 09:42:29 EEST | Tiedote

Arkkitehti Johan Sigfrid Sirénin suunnittelema Eduskuntatalo on yksi Helsingin ja koko Suomen tunnetuimmista rakennuksista. Jykevää graniittirakennuksen julkisivua koristavat upeat 14 korinttilaispylvästä sekä 46 porrasaskelmaa, jotka ovat tulleet tutuksi niin ikimuistoisista puheenvuoroista kuin mielenilmaisuistakin. Eduskuntataloa ympäröivät useat lisärakennukset sekä Pikkuparlamentti. Rakennuskompleksi on talotekniikaltaan monimutkainen ja vuonna 2004 päätettiin käynnistää mittavat uudistustyöt vaiheittain jokaisessa rakennuksessa. Kuinka mittavasta ja haastavasta urakasta suoriudutaan kunnioittamalla vanhaa rakennustapaa, säädöksiä ja suojelukaavaa vastaamalla nykypäivän vaatimuksiin?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme