Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Antti Uusitalo on valittu Valtorin uuden Talous ja tehokkuus -tulosyksikön johtajaksi

Jaa

Valtorin uuden Talous ja tehokkuus -tulosyksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu KTM Antti Uusitalo. Hän aloittaa tehtävässä maanantaina 22. marraskuuta. Uusitalon vastuulle tulee talouden toimintojen lisäksi hankinnat, lakiasiat, suorituskyky ja toiminnan laatu.

Antti Uusitalo on toiminut viimeiset 10 vuotta talousjohtajan tehtävissä Grano konsernissa ja Oral Hammaslääkärit Oyj:ssä.

”Olen kuullut paljon hyvää Valtorista, ja on kiinnostavaa siirtyä julkiselle sektorille. Tämä on hyvä aika hypätä mukaan ja päästä rakentamaan uudenlaista Talous ja tehokkuus -tulosyksikköä, kun Valtorissa on meneillään iso organisaation ja toimintatapojen muutos. Uskon, että voimme tämän kautta vaikuttaa myös parempaan asiakaskokemukseen”, Uusitalo kertoo.

”Antti tuo Valtoriin laaja-alaista talouteen ja hankintoihin liittyvää näkemystä ja kokemusta. Olen varma, että hänen myötään saamme paitsi uusia ajatuksia toimintamme kehittämisen tueksi myös erittäin ihmislähtöisen ja mukavan kollegan”, toimitusjohtaja Tero Latvakangas toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus ValtoriVuonna 2014 perustettu Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ict-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Palvelutuotannossamme yhdistämme sekä omaa tuotantoamme että markkinoilta hankittuja kumppaniemme palveluja. Asiakkaamme saavat käyttöönsä markkinoiden parhaan ja sitoutuneimman valtionhallinnon ICT:n asiantuntemuksen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme