StaffPoint Oy

Anu Ahokas StaffPoint-konsernin varatoimitusjohtajaksi - Nimityksellä haetaan vauhtia konsernin kasvuun ja palvelukehitykseen

Jaa

LEHDISTÖTIEDOTE 21.12.2017. Anu Ahokas aloittaa 1.1.2018 alkaen StaffPoint-konsernin varatoimitusjohtajana. Ahokas siirtyy tehtävään porrastetusti kevään aikana. Hän jatkaa edelleen myös Spring Housen toimitusjohtajana. Ahokas toimii tällä hetkellä myös StaffPoint-konsernin strategiajohtajana. StaffPoint-konserni on 125 m€ liikevaihdolla henkilöstöalan johtavia toimijoita ja yksi Suomen suurimmista työnantajista, työllistäen 12 000 henkilöä.

Anu Ahokas
Anu Ahokas

Anu Ahokas on nimitetty StaffPoint-konsernin varatoimitusjohtajaksi. Varatoimitusjohtaja vastaa kaupallisista asioista: myynnin, asiakkuuksien ja markkinoinnin johtamisesta sekä palveluvalikoiman kehittämisestä. Ahokas on tarvittaessa konsernin toimitusjohtajan sijainen.

Aiemmin Ahokas on toiminut konsernin strategiajohtajana ja valmennusyhtiö Spring Housen toimitusjohtajana. Ahokas jatkaa edelleen myös Spring Housen toimitusjohtajana. Ahokas on toiminut yhtiössä vuodesta 2004 alkaen vastaten eri liiketoimintajohtajan tehtävistä. Vuodesta 2012 alkaen Ahokas on ollut StaffPoint-konsernin johtoryhmän jäsen ja hänen vastuullaan on ollut myös konsernin strategiajohtajan tehtävä. Tätä ennen Ahokas työskenteli markkinoinnin ja myynnin parissa Elisa Oyj:ssa.      

Ahokas on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Mika Kiljunen kuvaa Ahokkaan vahvuuksia:  

-Valinnassa painoivat Ahokkaan vahvat näytöt liiketoiminnan kannattavasta kasvattamisesta ja osaaminen henkilöstöpalvelualalta. Ahokkaalla on kykyä johtaa muutosta, joka on StaffPoint-konsernille erityisen tärkeää hakiessamme voimakasta kasvua. Hänellä on taito innostua ja innostaa muita. Ahokkaan energisyys ja kyky luoda uusia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin kustannustehokkaasti ja asiakkaille lisäarvoa tuottavasti on todella harvinainen yhdistelmä taitoa.

Ahokkaan johdolla konserniin on aiemmin luotu strategia, jossa on panostettu merkittävästi koko työelämän kaaren kattavien palvelujen kehittämiseen. Henkilöstövuokraajasta on kehittynyt täyden palvelun strateginen HR-kumppani asiakkailleen. Lisäksi Ahokas on kasvattanut toimitusjohtajana Spring House Oy:stä Suomen merkittävimmän valmennustalon (liikevaihto 10 M€). Yhtiö on erikoistunut henkilöstövalmennus- ja työllistämispalveluihin. Kannattavasta kasvusta kertovat yhtiön toistuvasti saamat tunnustukset. Tunnuslukuvertailujen perusteella Spring House on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon seitsemänä peräkkäisenä vuotena (Kauppalehden Menestyjä-yritys, Kasvu-yritys).

Ahokas on innoissaan uudesta tehtävästään konsernin varatoimitusjohtajana:

-Meillä on vahva halu kasvaa. Sen minkä päätämme, sen myös teemme! Haluan tehdä töitä asiakkaitani ja joukkuettani varten. Vain luomalla uutta voimme olla kumppani, joka luo aitoa etumatkaa asiakkaalleen.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Mika Kiljunen, StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja

Anu Ahokas, StaffPoint-konsernin varatoimitusjohtaja

Tavoitettavissa viestintä- ja markkinointipäällikkö
Mariliina Karpon välityksellä
mariliina.karppo@staffpoint.fi
puh. 050 543 8553

Kuvat

Anu Ahokas
Anu Ahokas
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

StaffPoint Oy
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI

030 047 2000http://www.staffpoint.fi

StaffPoint-konserni suurena rekrytointitalona tekee työelämän löytöjä. Näemme nopeasti, millaisella osaamisella työntekijä onnistuu ja millaisilla HR-ratkaisuilla yritys menestyy. Teemme parasta mahdollista työelämää – sinun kanssasi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta StaffPoint Oy

Anu Ahokas StaffPoint-konsernin toimitusjohtajaksi - nimityksellä haetaan kannattavaa kasvua10.4.2018 09:10:00 EESTTiedote

Anu Ahokas (VTM) on nimitetty StaffPoint-konsernin toimitusjohtajaksi 10.4.2018 alkaen kannattavan kasvun vauhdittamiseksi. Ahokas on aiemmin toiminut konsernin varatoimitusjohtajana sekä usean vuoden ajan Spring House Oy:n toimitusjohtajana, missä tehtävässä hän myös jatkaa. StaffPoint-konserni on 125 M€ liikevaihdolla henkilöstöalan johtavia toimijoita ja yksi Suomen suurimmista työnantajista, työllistäen 12 000 henkilöä.

HENKILÖSTÖVUOKRAAJASTA TÄYDEN PALVELUN HR-KUMPPANIKSI – StaffPoint-konsernin kasvua vauhdittaa uusi pääomistaja Sponsor Capital5.10.2017 14:15:00 EESTTiedote

StaffPoint-konserni on 130 m€ liikevaihdolla henkilöstöalan johtavia toimijoita ja yksi Suomen suurimmista työnantajista. Viime vuosina StaffPoint on panostanut merkittävästi koko työelämän kaaren kattavien palvelujen ja digitaalisten työvälineiden kehittämiseen. Henkilöstövuokraajasta on kehittynyt täyden palvelun strateginen HR-kumppani asiakkailleen. Nyt yhtiön kasvua ja palvelukehitystä lähtee vauhdittamaan uusi pääomistaja Sponsor Capital.