Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Apulaispormestari Nasima Razmyar maailman vaikutusvaltaisimpien nuorten päättäjien listalla

Jaa

Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestari Nasima Razmyar on nimetty maailman vaikutusvaltaisimpien nuorten päättäjien listalle. Sadan kansainvälisen nuoren vaikuttajan joukossa on poliitikkoja ja korkeita virkamiehiä ympäri maailmaa. Razmyar on joukon ainoa suomalainen.

Apulaispormestari Nasima Razmyar
Apulaispormestari Nasima Razmyar

Listan tämän hetken tunnetuimpiin vaikuttajiin kuuluu mm. yhdysvaltalainen kongressiedustaja Alexandria Osacio-Cortez, joka nousi globaalin yleisön tietoisuuteen tultuaan valituksi edustajainhuoneeseen kaikkien aikojen nuorimpana naisena.  

Listan on koonnut kansainvälinen vaikuttajaverkosto Apolitical apunaan satoja asiantuntijoita ja suosituksia mm. eri maiden hallinnosta, Harvardista, YK:sta ja OECD:sta. Apolitical kokoaa vuosittain vaikuttajalistoja eri politiikan sektoreilta. Apoliticalin lista löytyy kokonaisuudessaan täältä.

***

Maisa Hopeakunnas
Helsingin kaupunginkanslia, viestintä
P. 09 310 27821, maisa.hopeakunnas@hel.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Apulaispormestari Nasima Razmyar
Erityisavustaja Hanna Isbom
P. 050 4138299, hanna.isbom@hel.fi

Kuvat

Apulaispormestari Nasima Razmyar
Apulaispormestari Nasima Razmyar
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki - Helsingfors stad
Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

00099 HELSINGIN KAUPUNKI

09 310 1691https://www.hel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Helsingin päästövähennysohjelma etenee päätöksentekoon: 147 toimenpiteellä hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä29.11.2018 16:16:27Tiedote

Korjattu 30.11. klo 10.40 toimenpiteiden määräksi 147 ja välitavoitteeksi vuoteen 2030 mennessä 60 prosenttia. Helsinki asetti kaupunkistrategiassaan vuosille 2017–2021 kunnianhimoisen tavoitteen olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Hiilineutraalius edellyttää kasvihuonekaasupäästöjen vähentämistä Helsingissä 80 prosentilla vuodesta 1990. Välitavoitteeksi asetettiin kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen 60 prosentilla vuoteen 2030 mennessä. Hiilineutraali Helsinki 2035 -toimenpideohjelma sisältää tarvittavat toimet hiilineutraaliuden saavuttamiseksi vuoteen 2035 mennessä. Ohjelmassa on yhteensä 147 toimenpidettä, jotka on jaoteltu liikenteen, rakentamisen ja rakennusten käytön, kuluttamisen, hankintojen ja jakamis- ja kiertotalouden sekä Smart & Clean -kasvun toimenpidekokonaisuuksiin. Lisäksi ohjelmassa on kuvattu mm. Helen Oy:n kehitysohjelmaa ja lähivuosien toimia, hiilinieluja ja päästöjen kompensointia. Helsingin kaupunginhallitus käsittelee päästövähennysohjelmaa kokouksess

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme