Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Apulaispormestarit Pakarinen ja Razmyar: Helsingissä tarvetta avoimelle lasten itsenäisyyspäivätapahtumalle

Jaa

Upea Suomi100-juhlavuosi huipentui tällä viikolla Helsingissä useisiin juhlallisuuksiin. Menestys oli myös Suomen 100-vee synttärit, joka oli lapsille ja lapsenmielisille suunnattu koko perheen tapahtuma. Apulaispormestarit Pia Pakarinen ja Nasima Razmyar toivoisivat, että lapsille ja perheille suunnattu avoin Suomen syntymäpäiväjuhla voisi kuulua Helsingin tapahtumatarjontaan pysyvästi.

Kuva: Jussi Hellsten/ Helsinki Marketing
Kuva: Jussi Hellsten/ Helsinki Marketing

Kasvatuksesta ja koulutuksesta vastaava apulaispormestari Pia Pakarinen oli 6.12. avaamassa lasten tapahtuman. Paikan päällä oli heti huomattavissa, että helsinkiläisissä lapsiperheissä toivottiin tämän kaltaisia avoimia hyvän mielen tapahtumia.

”Väkeä oli tullut kauempaakin Helsingistä ja tunnelma oli lämmin, koska tapahtuma oli avoin kaikille. Lapset osoittivat hienosti, että itsenäisyyspäivän juhlinta on myös heille tärkeää”, kuvailee Pia Pakarinen.

Helsinki on kaikkia kaupunkilaisia varten. Kulttuuri- ja tapahtumatarjontaa pitää olla myös tällaisena päivinä lapsille.

Myös monissa ulkoliikuntapaikoissa oli ohjelmaa itsenäisyyspäivänä ja se toi elävyyttä juhlapäivän viettoon ympäri Helsinkiä”, toteaa kulttuuri- ja vapaa-aika -toimialasta vastaava apulaispormestari Nasima Razmyar.

Helsinki haluaa olla mahdollistamassa kaupunkilaisten aktiivisuudesta kumpuavia tapahtumia, joista lasten Suomen synttärit oli erinomainen esimerkki. Pyrimme siihen, että tulevina vuosina löydämme paremmin tavat mahdollistaa avoimen lasten tapahtuman”, summaa Nasima Razmyar.

Tiedote julkaistu uutisena myös  www.hel.fi-sivulla.  

Lisätietoja: apulaispormestari Pia Pakarinen, 09 310 36020 ja apulaispormestari Nasima Razmyar/ erityisavustaja Hanna Isbom 050 4138299

Paula Katajamäki
Helsingin kaupunginkanslia
Tiedottaja
0505933426
paula.katajamaki@hel.fi

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Jussi Hellsten/ Helsinki Marketing
Kuva: Jussi Hellsten/ Helsinki Marketing
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki - Helsingfors stad
Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

00099 HELSINGIN KAUPUNKI

09 310 1691https://www.hel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Helsinki Symposium 21.3.2018: Tulevaisuuden kaupunkipolitiikan sisältöä visioidaan Kaupunkipolitiikan aikakausi -julkaisussa21.3.2018 11:30Tiedote

Kaupungit tarvitsevat lisää tilaa, lisää edellytyksiä ja lisää kannustimia. Näin todetaan Kaupunkien aikakausi –julkaisussa, joka julkaistiin tänään Helsingin kaupungin järjestämän, Suomen ensimmäisen kaupunkipolitiikan symposiumin yhteydessä. ”Kaupunkien aikakausi” on kokoelma arvostettujen, suomalaisten kaupunkitutkijoiden puheenvuoroja 2020-luvun kaupunkipolitiikasta.

Anni Sinnemäki Globe Forumissa: Avoin data ilmastopolitiikan edistäjänä14.3.2018 15:36Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki edustaa Helsinkiä kansainvälisessä Globe Forum -tapahtumassa Vancouverissa. Sinnemäki puhuu Vancouverissa Helsingin strategiasta, jossa yhdistyy kaupungin kasvu, kunnianhimoinen ilmastopolitiikka ja vahvat investoinnit tasa-arvoiseen koulutukseen. Hän osallistuu keskiviikkona paneelikeskusteluun datan hyödyntämisestä kestävän kaupungin kasvun turvaamisessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme