Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Apulaispormestarit Pakarinen ja Razmyar: Helsingissä tarvetta avoimelle lasten itsenäisyyspäivätapahtumalle

Jaa

Upea Suomi100-juhlavuosi huipentui tällä viikolla Helsingissä useisiin juhlallisuuksiin. Menestys oli myös Suomen 100-vee synttärit, joka oli lapsille ja lapsenmielisille suunnattu koko perheen tapahtuma. Apulaispormestarit Pia Pakarinen ja Nasima Razmyar toivoisivat, että lapsille ja perheille suunnattu avoin Suomen syntymäpäiväjuhla voisi kuulua Helsingin tapahtumatarjontaan pysyvästi.

Kuva: Jussi Hellsten/ Helsinki Marketing
Kuva: Jussi Hellsten/ Helsinki Marketing

Kasvatuksesta ja koulutuksesta vastaava apulaispormestari Pia Pakarinen oli 6.12. avaamassa lasten tapahtuman. Paikan päällä oli heti huomattavissa, että helsinkiläisissä lapsiperheissä toivottiin tämän kaltaisia avoimia hyvän mielen tapahtumia.

”Väkeä oli tullut kauempaakin Helsingistä ja tunnelma oli lämmin, koska tapahtuma oli avoin kaikille. Lapset osoittivat hienosti, että itsenäisyyspäivän juhlinta on myös heille tärkeää”, kuvailee Pia Pakarinen.

Helsinki on kaikkia kaupunkilaisia varten. Kulttuuri- ja tapahtumatarjontaa pitää olla myös tällaisena päivinä lapsille.

Myös monissa ulkoliikuntapaikoissa oli ohjelmaa itsenäisyyspäivänä ja se toi elävyyttä juhlapäivän viettoon ympäri Helsinkiä”, toteaa kulttuuri- ja vapaa-aika -toimialasta vastaava apulaispormestari Nasima Razmyar.

Helsinki haluaa olla mahdollistamassa kaupunkilaisten aktiivisuudesta kumpuavia tapahtumia, joista lasten Suomen synttärit oli erinomainen esimerkki. Pyrimme siihen, että tulevina vuosina löydämme paremmin tavat mahdollistaa avoimen lasten tapahtuman”, summaa Nasima Razmyar.

Tiedote julkaistu uutisena myös  www.hel.fi-sivulla.  

Lisätietoja: apulaispormestari Pia Pakarinen, 09 310 36020 ja apulaispormestari Nasima Razmyar/ erityisavustaja Hanna Isbom 050 4138299

Paula Katajamäki
Helsingin kaupunginkanslia
Tiedottaja
0505933426
paula.katajamaki@hel.fi

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Jussi Hellsten/ Helsinki Marketing
Kuva: Jussi Hellsten/ Helsinki Marketing
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki - Helsingfors stad
Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

00099 HELSINGIN KAUPUNKI

09 310 1691https://www.hel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

KASTOR & POLLUX - uusi nykytanssiteos lapsille16.1.2018 11:04Tiedote

Katve [blind spot] kollektiivin uusin tanssiteos Kastor & Pollux saa ensi-iltansa keskiviikkona 7.2. Malmitalossa. Tarina vie pienet ja suuret katsojat matkalle mielikuvitukselliseen maailmaan, jossa ei koskaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Päähenkilöt Kastor & Pollux ovat kotoisin Kaksosten Tähdistöstä. He matkustavat avaruuden halki puulaatikolla, josta hahmot ja tavarat ilmaantuvat tai katoavat. Kun Kastor ja Pollux pysähtyvät, alkaa tapahtua ihmeellisiä asioita.

Pormestarit Vapaavuori ja Lyly sekä toimitusjohtajat Vauramo ja Jansson: Lentorata koko maan liikennejärjestelmän kannalta kriittinen investointi10.1.2018 13:00Tiedote

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Tampereen pormestari Lauri Lyly, Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo sekä VR Groupin toimitusjohtaja Rolf Jansson painottavat Lentoradan rakentamisen olevan tärkein lähitulevaisuuden liikenneinvestointitarpeista. Yhdessä joukko edustaa maan kahta suurinta kaupunkiseutua sekä merkittävimpiä liikennesektorin yhtiöitä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme