Ari Silvola Rakennustoimisto Laamon johtoon

Jaa

Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle Rakennustoimisto Laamo Oy:n toimitusjohtajaksi nimitetään Ari Silvola. Rakennustoimiston uusi vetäjä arvostaa paikallisuutta ja korostaa yhteistyön merkitystä.

Silvola siirtyy Laamolle Rakennustoimisto Taitoneliö Oy:stä, missä hän toimi yrityksen aluejohtajana. Miltei 30-vuotisen rakennusuransa aikana Silvola on ehtinyt työskennellä menestyksekkäästi myös Satolla sekä Polar-Rakennuksen riveissä. Kokemusta hänellä on useasta roolista molemmin puolin pöytää, joten tiedot ja taidot ulottuvat alan johtotehtävistä työmaalle.

Laatu rakentuu avoimeen yrityskulttuuriin jatkossakin  

Laamossa Silvola arvostaa erityisesti laadukkaan rakentamisen pitkiä perinteitä, yrityksen hyvää mainetta sekä vahvaa paikallisuutta. Vuosikymmeniä alalla toimineena alueen sidosryhmät ja toimijat ovat tuttuja ja vankka kokemus uudis- ja korjausrakentamisesta luo mainiot edellytykset Laamon suunnannäyttäjäksi.

– Tulevaisuus näyttää Laamon näkövinkkelistä erittäin positiiviselta, ja yrityksellä on hyvät kasvumahdollisuudet. Itse tulen korostamaan yhteistyön merkitystä kautta linjan – niin konsernin ja yrityksen sisällä kuin kumppaneiden ja eri sidosryhmien välillä, Silvola kertoo.

Silvola aloitti johtotehtävät Laamolla tällä viikolla varatoimitusjohtajan roolissa. Toimitusjohtajaksi hänet nimitetään kesäkuun lopussa nykyisen toimitusjohtaja Markku Aurasen jäädessä eläkkeelle.

Laamo on osa Arjasmaa Yhtiöitä

Rakennustoimisto Laamo Oy tunnetaan vaativien julkisten rakennusten ja teollisuuskohteiden uudisrakentamisen ja saneerauksen erityisosaajana. Arjasmaa Yhtiöihin kuuluva rakennustoimisto toimii pääasiassa Lounais-Suomessa ja työllistää yli 40 henkilöä. Arjasmaa Yhtiöt Oy puolestaan työllistää yli 80 rakennusalan ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa. Konsernin tytäryhtiöitä ovat Rakennustoimisto Laamo Oy:n lisäksi Rakennusliike Kemppe Oy sekä Rakennus Oy Isotalo. Konsernin tavoitteena on olla paras rakennuspalveluratkaisu kaikkiin rakennusalan hankkeisiin.

Lisätietoja:
Kimmo Arjasmaa
Toimitusjohtaja / Arjasmaa Yhtiöt
+358 40 761 2828
kimmo.arjasmaa@arjasmaa.fi

Ari Silvola
Varatoimitusjohtaja / Laamo Oy
+358 50 514 6484
ari.silvola@laamo.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Arjasmaa YhtiötTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Arjasmaa Yhtiöt

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme