Helsingin yliopisto

Armenia ja Etelä-Kaukasia - siltoja vai rajoja?

Jaa

Armenian republikaanipuolueen varapuheenjohtaja Armen Ashotyan ja oppositiopuolue Bright Armenian perustaja Edmon Marukyan Aleksanteri-instituutin vieraina perjantaina 17.11.

Tervetuloa Aleksanteri-instituutin isännöimään harvinaiseen keskustelutilaisuuteen, jossa kaksi Armenian kärkipoliitikkoa kertovat näkemyksiään Etelä-Kaukasian tilanteesta ja kehityksestä. 

Armen Ashotyan on Armenian republikaanisen valtapuolueen (HHK) varapuheenjohtaja ja parlamentin ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja. Vuosina 2009-2016 hän hoiti Armenian opetus- ja tiedeministerin tehtäviä. 

Edmon Marukyan on Armenian parlamentin jäsen vuodesta 2012 ja vuodesta 2015 myös perustamansa "Bright Armenia" -puolueen puheenjohtaja. Hän on ihmisoikeusjärjestö Center for Strategic Proceedings'n perustaja ja toiminut Human Rights Watchin kansallisena asiantuntijana.  

Tilaisuus järjestetään Aleksanteri-instituutin 2. krs kokoushuoneessa (Unioninkatu 33, Helsinki) perjantaina 17.11. klo 10-12.

Ilmoittauduthan mukaan ke 15.11. mennessä täällä https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/84368/lomake.html

Tilaisuus on englanninkielinen. Tarjoamme alkuun kahvit.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Markku Kangaspuro, markku.kangaspuro@helsinki.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Aleksanteri-instituutti on valtakunnallinen, Helsingin yliopiston alainen Venäjän ja itäisen Euroopan tutkimuskeskus. Se palvelee Venäjän ja itäisen Euroopan tutkimuksen, opetuksen ja tuntemuksen kenttää erityisesti yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden alalla. Instituutti koordinoi ja edistää yhteistyötä ja vuoropuhelua akateemisen maailman, hallinnon, päättäjien, elinkeinoelämän ja kansalaisyhteiskunnan välillä sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Väitös: Rahajärjestelmän mullistus toisi huomattavia lisätuloja valtiolle15.10.2018 09:41Tiedote

Pankkien rahanluontioikeuden siirtäminen julkisen vallan vastuulle toisi merkittävää seigniorage-tuloa eli rahan liikkeellelaskusta saatavaa tuloa valtiolle, esimerkiksi Suomessa keskimäärin 6 miljardia euroa vuosittain. Tämä vastaa sisäministeriön, ulkoministeriön, oikeusministeriön ja puolustusministeriön menoja yhteensä. Tiedot ilmenevät Helsingin yliopiston väitöstutkimuksesta.

Kutsu medialle: Miten tieteestä tehdään kansalaisoikeus? Haastekilpailu Wide – Open Source Science 26.–28.10. Helsingin Leipätehtaalla12.10.2018 08:48Tiedote

Vaikka tutkimus rahoitetaan verovaroilla, valtaosa tieteellisistä artikkeleista on tiedekustantamoiden maksumuurien takana. Millaisilla ratkaisuilla tiedettä voidaan avata kansalaisille, päättäjille ja liike-elämälle? Tervetuloa seuraamaan Wide Open Source Science -haastekilpailun avajaistilaisuutta perjantaina 26.10. klo 16.00 Helsingin Leipätehtaalle, jossa on puhumassa Suomen kovimpia avoimen tieteen asiantuntijoita. Tapahtuma on osa Open Access Weekiä eli avoimen tieteen kansainvälistä teemaviikkoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme