Digita

Arrow ja Digita tarjoavat startupeille työkaluja IoT-ratkaisujen kehittämiseen

Jaa

Arrow ja Digita rohkaisevat startupeja käynnistämään ja kehittämään IoT-liiketoimintaa ja tarjoavat työkaluja kehittäjien käyttöön.

Nuorille yrityksille ja startupeille tarjoutuu nyt mahdollisuus testata IoT-teknologiaa ja kehittää sen pohjalta uusia toteutuskelpoisia ratkaisuja markkinoille. Parhaimmat LoRaWAN-teknologialla toteutetut ratkaisut esitellään Arrow’n IoT Summitissa 23.5.2019. IoT Summitissa esillä olevista IoT-ratkaisuista Arrow’n ja Digitan raati valitsee parhaimman ratkaisun. Arrow palkitsee voittajaratkaisut 5 000 eurolla jaettuna parhaiden kesken, ja Digita tarjoaa tuhat LoRa-verkkoyhteyttä vuodeksi voittajien käyttöön.

Arrow Digita StartUp Challenge käynnistyi tammikuun 2019 alussa, ja siihen voivat osallistua suomalaisen y-tunnuksen omaavat, vuonna 2016 perustetut tai sitä nuoremmat yritykset. Mukaan voi ilmoittautua täyttämällä hakemuksen osoitteessa www.arrow.com/adsc. Mikäli yritys haluaa oman ratkaisunsa tulevan arvioiduksi niiden ehdotusten joukossa, jotka tulevat mukaan Arrow IoT Summit 2019 -tapahtumaan, ratkaisun tulee olla valmiina huhtikuun loppuun 2019 mennessä.

Arrow tarjoaa yrityksille 15 % alennuksen LoRaWAN-teknologiaa hyödyntävistä laitteista ja Digita tarjoaa 10 ilmaista LoRaWAN-yhteyttä vuodeksi kuitenkin siten, että niiden voimassaolo päättyy 31.12.2019. Tarjolla on kaiken kaikkiaan 500 ilmaista yhteyttä.

IoT Paja –säätiö auttaa StartUp Challengeen osallistuvia yrityksiä kehitystyössä tarjoamalla käyttöön hyvin varustellun kehityslaboratorionsa ja henkilöstönsä osaamisen IoT-laitteistojen tuotteistamisessa. Erityisesti tukea saa idean muuntamisessa prototyypiksi ja liiketoimintapotentiaalin osoittamisessa. IoT Paja on voittoa tavoittelematon säätiö. Se toimii itsenäisesti, omalla henkilöstöllään ja tukee alan yrityksiä kehitysalustoista riippumatta. Myös Digitan ja Arrow’n IoT-tiimit toimivat yritysten tukena.

Lisää tietoa osoitteessa:

www.arrow.com/adsc

www.digitamahdollistaa/

www.iotpaja.fi

Mediayhteydenotot

Digita Oy

Mika Flinck Head of Sales, IoT Services Tel. +358 44 231 8030 mika.flinck@digita.fi

Arrow Oy

Jouni Telio IoT solution FAE Tel. +358407316783 JTelio@arroweurope.com

Arrow Electronics is a global provider of products, services and solutions to industrial and commercial users of electronic components and enterprise computing solutions. Arrow serves as a supply channel partner for more than 150,000 original equipment manufacturers, value-added resellers, contract manufacturers, and commercial customers through a global network. The company maintains over 300 sales facilities and 45 distribution and value-added centers, serving over 80 countries. Arrow provides specialized services and expertise across the entire product lifecycle. Arrow does this by connecting customers to the right technology at the right place, right time and right price.

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan DataCenter-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita. www.digita.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Digita
Digita
Jämsänkatu 2
00520 Helsinki

020 411 711http://www.digita.fi

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan DataCenter-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digita

Digita ja Ylöjärven Vesi sopimukseen veden etäluennasta – vedenkulutusta seurataan reaaliaikaisesti LoRa-verkon avulla18.2.2020 09:00:00 EETTiedote

Ylöjärven Vesi Oy ja Digita ovat tehneet 10 vuoden sopimuksen veden etäluennan digitalisoinnista Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvan IoT-verkon avulla. Sopimus tarkoittaa Ylöjärven Vedelle harppausta nykyaikaiseen veden etäluentaan, jossa asiakkaiden vedenkulutusta pystytään seuraamaan jatkossa LoRa-mittareiden kautta reaaliajassa.

Uusi kanava One Way TV aloittaa lähetykset Digitan verkossa kanavapaikalla 3010.2.2020 10:00:00 EETTiedote

Uusi maksuton kanava One Way TV aloittaa lähetykset Digitan antenni-tv-verkossa 1.3.2020 klo 19.00 kanavapaikalla 30. One Way TV -kanava on suomalaisen lähetysjärjestö One Way Missionin perustama ja sen tarkoituksena on levittää kanavan kautta hyvää sanomaa Kristuksesta, tukea ihmisiä hengellisessä kasvussa sekä kertoa lähetystyön mahdollisuuksista eri puolilla maailmaa. Kanavan peittoalue on 98 % antenni-tv-kotitalouksista ja se lähetetään kanavanipussa E. Kanavalla on ohjelmaa alkuvaiheessa lauantaisin klo 19.00 – 20.00 ja sunnuntaisin klo 19.00 – 20.30. Digita Info auttaa Noin puolet suomalaisista televisionkatsojista katsoo lähetyksiä Digitan antenniverkon välityksellä. Kanavan peittoalueen voi tarkastaa Digitan karttapalvelusta osoitteesta www.digita.fi/karttapalvelu. One Way TV -kanava lisättiin Digitan antenni-tv-verkon kanavalistaan 5.2.2020 ja sen voi virittää valmiiksi 1.3.2020 alkavaa lähetystä varten. Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti, mutta jotk

Novosec ja Digita tarjoavat LoRaWAN- tuotteet yritysten mittaus- ja valvontaratkaisuihin sekä laajoihin Smart City-hankkeisiin5.2.2020 09:00:00 EETTiedote

Kiinteistöjen turvallisuus- ja automaatioratkaisuja toimittava Novosec Oy ja Digita Oy ovat sopineet Digitan LoRaWAN-verkon hyödyntämisestä osana Novosecin IoT –tuotteiden palvelumallia. Tuotteet on suunniteltu kiinteistöjen, yritysten ja teollisuuden mittaus- ja valvontaratkaisuihin sekä laajoihin Smart City IoT- hankkeisiin. Yritykset ovat paikalla Jyväskylässä 5.-7.2. järjestettävillä Sähkömessuilla esittelemässä IoT-tuotteita sekä palveluja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme