Kallio Brewery

Art Fair Suomi 19 saa oman taideoluen - taideolutkävelyllä tutustutaan näyttelyyn taideolutta nauttien ja Dart Art -tikkakilpailussa heitetään tikkaa teoksiin.

Jaa

Art Fair Suomi 19 -tapahtumaa vietetään Helsingissä Kaapelitehtaalla 22-26.5.2019. Ensimmäistä kertaa järjestettävällä taideolutkävelyllä Jane Hughes tutustuttaa näyttelyn teoksiin ja samalla maistellaan tapahtuman omaa AFS 19 -taideolutta. AFS 19 -taideoluen etiketeissä esiintyvät teokset valittiin kilpailulla. Art Fair -baarin ohjelma huipentuu sunnuntaina taidetikka -kilpailuun, jossa heitetään tikkaa teoksiin. Kuvataiteilija Keijo Sundvall (Keke Top) teoksissa komeilevat mm. Alex Stubb , Jyrki Katainen ja Timo Soini. Voittajajoukkue palkitaan taideämpärillä.

Sirkku Rosi: Recreation, 2017. AFS 19 -taideoluen etiketeissä esiintyvät teokset.
Sirkku Rosi: Recreation, 2017. AFS 19 -taideoluen etiketeissä esiintyvät teokset.

Art Fair Suomi 19 on kansainvälinen nykytaidefestivaali, joka järjestetään vuoden 2019 toukokuussa 12. kertaa. Festivaali kokoaa saman katon alle nykytaidetta performansseista ja valokuvasta installaatioihin ja äänitaiteeseen.

Art Fair Suomi -tapahtuman yhteydessä toimii tapahtuman ajan Kallio Breweryn pop-up-baari AFB. Art Fair -baarin ohjelmassa on musiikkia, taideoluen mittaisia keskusteluja, Dart Art -kilpailu sekä oluisia aperitivoja.

Art Fair Suomi järjestää tapahtumassa myös taideolutkävelyn, jonka vetäjänä toimii irlantilainen taiteilija Jane Hughes. Kierroksella tutustutaan näyttelyn teoksiin ja maistellaan samalla tapahtuman omaa AFS 19 -taideolutta.

AFS 19 -taideolutta on valmistettu yhteistyössä Art Fair -järjestäjien Muu ry :n ja Valokuvataiteilijoiden liiton kanssa. Muu ry edustaa ja edistää Suomessa kokeellisia taiteenaloja kuten media-, video-, valo- ja äänitaidetta. Valokuvataiteilijoiden liitto ry (VTL) pyrkii vahvistamaan valokuvataiteilijoiden yhteiskunnallista asemaa ja arvostusta Suomessa.

Art Fair Suomen järjestäjät viettivät päivän United Gypsies -panimolla oluentekijä Olavi Mension vieraana. Lohjalla sijaitseva panimoyhteisö on erikoistunut tilaustyönä valmistettaviin käsityöläisoluihin sekä tunnetaan kiertolaispanimoiden kotisatamana.

AFS 19 -taideoluen etiketeissä esiintyvät teokset valittiin kilpailulla, johon osallistuneista teoksista etiketteihin päätyi kolme. Valinta tehtiin panimolla taideoluen valmistuksen yhteydessä. Olut julkaistaan Art Fair Suomi -festivaaleilla torstaina 23.5. järjestettävässä taideolutillassa, jolloin on myös mahdollista osallistua Art Beer Walk -näyttelykierrokseen.

Taideolut on keväisen kukkea, kuohuviinimäinen, raikas ja pirskahtelevan italialainen.

Kallio Art Fair pop-up-baarin aukioloajat 23-26.5.2019

Torstaina 12-22.00

Perjantaina 12-1.30

Lauantaina 12-1.30

Sunnuntaina 12-18.00

KALLIO ART FAIR POP-UP -OHJELMA

AFS-avajaiset keskiviikkona 22.5.

(Kutsuvierastilaisuus. Tiedustelut sähköpostilla kallio@artisanbrewery.eu)

19.30-20.00 Organ Department of Big Organization

Heikki Hiltunen, urkumusiikkia hilpeästi Hammondilla!

20-00 OLAVI SOUND PROGRAM ja DJJP & VILUNKI 3000

Torstai 23.5.

18.00 – 21.00 Taideolutkävely ja aperitivo

”Ruokahalu kasvaa syödessä” - Italiassa aperitivo on hetki, jolloin ystävät kokoontuvat nauttimaan virkistäviä juomia ja herkullisia hiukopaloja.

20-22.00 Organ Department of Big Organization

Heikki Hiltunen, urkumusiikkia hilpeästi Hammondilla!

Perjantai 24.5.

19:30 Art Bar Jam Sessions

Organ Department of Big Organization

Tomi Pulkkinen Trio

Fred & the Fabulous Force

AFB19 on T2+R -taidekollektiivin luoma interaktiivinen projisointi, jota yleisö pääsee ohjaamaan ja muuttamaan midi-koskettimistolla.

+ special Hungarian guests

Lauantai 25.5.

13-17.00 Iskelmäaperitivo

Italialaista pop-iskelmää aperitivon kyydittämänä

Sunnuntai 26.5.

14-17.00 Dart Art -tikkakisa ja vaalikahvit

Kuvataiteilija Keijo Sundvall (Keke Top) on keksinyt tikkataulun uudelleen! Tule heittämään peli perinteistä tikkaa taiteellisella twistillä. Kolme KekeTop teosta tikkataululle. Tikkatauluissa mukana Alex Stubb , Jyrki Katainen ja Timo Soini. Voittajajoukkue palkitaan taideämpärillä.

15-17.00 Organ Department of Big Organization

Heikki Hiltunen, urkumusiikkia hilpeästi Hammondilla!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Kallio Brewery

Olavi Mensio

0503591092

kallio@artisanbrewery.eu

www.artisanbrewery.eu

https://www.facebook.com/events/874484639558093/

Kuvat

Sirkku Rosi: Recreation, 2017. AFS 19 -taideoluen etiketeissä esiintyvät teokset.
Sirkku Rosi: Recreation, 2017. AFS 19 -taideoluen etiketeissä esiintyvät teokset.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kallio Brewery luo ainutlaatuisia oluita intohimolla.

Kallio Brewery on helsinkiläinen kiertolaispanimo, jonka omaperäisiä oluita on valmistunut niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Panimo järjestää myös tapahtumia festivaaleista pienimuotoisiin olutmaisteluihin.

Kyseiset juomat maistuvat virkistäviltä ja luonnollisilta sopien täydellisesti myös aterian kylkeen. Arvostamme luontoa ja sen tarjoamia luonnollisia, villejä aromeja. Haluamme hyödyntää luonnon omia raaka-aineita ja luoda uusia, oivaltavia makumaailmoja. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.