Vaasan kaupunki - Vasa stad

Artisterna i närområdet presenterar sin musik under Feasta-mönstringarna 20.3 och 3.4

Dela

Under Feasta-mönstringarna presenterar 16 artister eller band sin musik för mediernas representanter samt för festival- och evenemangsarrangörer. I mönstringarna deltar också gästande experter som delar med sig av sina erfarenheter och ger tips. Till mönstringarna är det gratis inträde och de är öppna för publiken.

Mönstringarna arrangeras i Ritz onsdag 20.3 och 3.4 kl. 17-22.30 och de spelas in. Evenemangen har ingen åldersgräns och de är rusmedelsfria.

Max Bäckman från Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster berättar, att alla som har anmält sig ryms med. Han önskar därför att det kommer mycket publik för att lyssna på närområdets artister.

- Det lönar sig att komma och lyssna också på gästande experters utbildningar. Mera info finns på Feastas fb-sida, tipsar Bäckman.

Artisterna som deltar

På onsdag 20.3 uppträder: Pholexia, Lies Never More, AfterEnd, Tulenkulkijat, Unelmasikiö, Wehreä, Speechless Valley och MC Hylje.

På onsdag 3.4 uppträder: Entusiasti & eksyneet, T&TheTeasers, Arvonlisäveljet, Monomicon, Wasteland, Kiekko, V. Hujanen & Kylmä yö och Vaasa Opiston Jordgubbarna.

Efter att artisterna har uppträtt sammanträder juryn för att bedöma uppträdandena och ger sedan korta kommentarer om kvällens artister. Juryn består av representanter för medierna, festival- och evenemangsarrangörer samt musiker.

Juryn delar ut motiveringspremier och eventuellt också spelningar

Vid mönstringarna väljs ingen vinnare, utan juryn delar ut motiveringspremier (bl.a. studiotid och presentkort). Artisterna har också möjlighet att få spelningar från Volume och Ritz samt möjlighet att uppträda på Konstens natt och i stadsbibliotekets Drama-sal.

Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster arrangerar Feasta-mönstringarna i samarbete med Volume ry och Skafferiet Ritz rf.

Nyckelord

Kontakter

evenemangskoordinator Max Bäckman
Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster
tfn 040 1831 956
max.backman@vasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum