Vaasan kaupunki - Vasa stad

Arviointikertomus 2020 on julkaistu

Jaa

Vaasan kaupungin tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2020 on julkaistu. Valtuustokauden päättymisestä johtuen arviointikertomuksessa käsitellään sekä kaupungin strategian toteutumista viimeisten neljän vuoden ajalta että muutamia valtuustokaudella merkittäväksi nousseita aiheita.

Arviointikertomuksessa käsitellään esimerkiksi työllisyysasteen kehittämistä, liikuntapoliittista ohjelmaa 2011-2020 ja henkilöstön hyvinvointia.

Kertomuksessa arvioidaan myös demokratian kehittämistä sekä tarkastellaan talouden tasapainottamista ja alijäämän kattamista. Talouden tarkastelussa arvioidaan valtuustokauden 2017-2021 alussa asetettua tavoitetta maksujen ja taksojen korottamisesta sekä sen vaikutuksista kulttuuri- ja liikuntapalveluihin.

Tutustu arviointikertomukseen: https://www.vaasa.fi/arviointi-ja-tilintarkastus

Yhteyshenkilöt

Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Heimo Hokkanen,
p. 040 557 6611, heimo.hokkanen@vaasa.fi

Tarkastusjohtaja Matti Roswall,
p. 040 482 2455, matti.rosvall@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Coronavaccineringarna utvidgas till 12-15 åriga vasabor som tillhör riskgrupp23.6.2021 16:13:05 EEST | Tiedote

Tidsbokningen till vaccinering mot coronaviruset för 12-15 åringar som hör till riskgrupp öppnas torsdagen 24.6.2021 kl. 12.00. De 12-15-åringar som på grund av sin grundsjukdom hör till riskgruppen vaccineras enligt samma principer som de 16 år fyllda som hör till riskgruppen. THL har gjort upp en lista över riskgrupper och dessa riskgrupper är de samma som för 16 år fyllda.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme