Assemblin Oy

As Oy Vantaan Parsan LVIS-urakat Assemblinille

Jaa

Asunto Oy Vantaan Parsa sijaitsee Vantaalla Kaskelanrinteessä. Assemblin toteuttaa kerrostalokohteeseen LVIS-urakat.

Kuvituskuva @Assemblin
Kuvituskuva @Assemblin

Asunto Oy Vantaan Parsa sijaitsee Vantaalla Kaskelanrinteessä. Kaskelanrinne on uusi asuinalue Vantaan Hakunilassa, jonne YIT on rakennuttamassa useita uusia moderneja kerrostaloja.

Assemblin toteuttaa As Oy Vantaan Parsaan  lämpö-, vesi,- ilmanvaihto- ja sähköurakat. LVIS-urakointi vaatii laajaa ymmärrystä talotekniikan eri osa-alueista. Assemblin tekee luotettavia ja moderneja ratkaisuja, joissa talotekniikan osa-alueet toimivat virheettömästi ja energiatehokkaasti. Kohteen työt käynnistyvät joulukuussa 2017 ja valmistuvat tammikuussa 2019.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Talotekniikkaurakointi
Jukka Jäppinen
jukka.jappinen@assemblin.fi
p. 050 390 1436

Kuvat

Kuvituskuva @Assemblin
Kuvituskuva @Assemblin
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Assemblinilta vahvaa teollisuuden olosuhdehallintaa ja energiatehokkuusosaamista Salossa12.3.2018 08:49Tiedote

Salossa toimiva Jame Shaft Oy on alansa johtava kone- ja laiterakennusteollisuuden toimija, jonka osaaminen keskittyy tuotteiden valmistamiseen alusta loppuun omassa tuotantoyksikössään. Kappaleiden hionta ja lämpökäsittely vaativat työskentelyolosuhteilta paljon, ja siksi yritys lähti syksyllä 2016 yhdessä Assemblin Oy:n kanssa miettimään nykyisten olosuhteiden parantamista ja mahdollisia energiansäästömahdollisuuksia Assemblinin ainutlaatuisen teollisuuden ilmanvaihtoratkaisun avulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme