Assemblin Oy

As Oy Vantaan Parsan LVIS-urakat Assemblinille

Jaa

Asunto Oy Vantaan Parsa sijaitsee Vantaalla Kaskelanrinteessä. Assemblin toteuttaa kerrostalokohteeseen LVIS-urakat.

Kuvituskuva @Assemblin
Kuvituskuva @Assemblin

Asunto Oy Vantaan Parsa sijaitsee Vantaalla Kaskelanrinteessä. Kaskelanrinne on uusi asuinalue Vantaan Hakunilassa, jonne YIT on rakennuttamassa useita uusia moderneja kerrostaloja.

Assemblin toteuttaa As Oy Vantaan Parsaan  lämpö-, vesi,- ilmanvaihto- ja sähköurakat. LVIS-urakointi vaatii laajaa ymmärrystä talotekniikan eri osa-alueista. Assemblin tekee luotettavia ja moderneja ratkaisuja, joissa talotekniikan osa-alueet toimivat virheettömästi ja energiatehokkaasti. Kohteen työt käynnistyvät joulukuussa 2017 ja valmistuvat tammikuussa 2019.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Talotekniikkaurakointi
Jukka Jäppinen
jukka.jappinen@assemblin.fi
p. 050 390 1436

Kuvat

Kuvituskuva @Assemblin
Kuvituskuva @Assemblin
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

2500 kilometriä, 130 päivää ja 2 kaverusta – työntekijän matkassa Japanissa20.9.2018 09:12Tiedote

Assemblinin rakennusautomaatiourakoinnissa projektinhoitajana työskentelevä Tomi Lukkaroinen päätti lähteä pienelle kävelylle yhdessä kaverinsa Pekka Pönkäsen kanssa– 2 500 kilometrin kävelylle Japanin päästä päähän. 130 kävelypäivän jälkeen he saavuttivat tavoitteensa ja samalla ylittivät itsensä. Kuinka jätkien reissu sujui ja miten kaikki asiat saatiin järjestettyä?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme