Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Asiakkaat mukaan valitsemaan Helmet-kirjastojen sähköisiä lehtiä

Jaa

Helmet-kirjastoissa on käynnissä E-lehtipalvelu RBdigitalin lehtien valinta vuodeksi 2018.

Aikaisemmin nimellä Zinio tunnettu palvelu on ollut käytössä Helmet-kirjastoissa vuodesta 2013 lähtien ja sisältää englanninkielisiä aikakauslehtiä. Nyt kirjastojen asiakkaat pääsevät ensimmäistä kertaa vaikuttamaan lehtivalintoihin äänestämällä suosikkejaan.

Asiakas voi äänestää lehtiä neljästä eri aihepiiristä: käsityö, musiikki, ulkoilu ja urheilu. Valintaa ei tarvitse rajata vain yhteen kategoriaan, vaan asiakas voi myös äänestää jokaisesta aihepiiristä yhtä tai useampaa lehteä. Äänestysaikaa on 12.11. asti.

Äänestäminen on helppoa

Äänestäminen ei vaadi asiakkaalta kirjautumista eikä lomakkeella kerätä henkilötietoja. Asiakasäänestyksen tulos otetaan huomioon lehtien valinnassa, lopullisen päätöksen tilattavista lehdistä tekevät Helmet-kirjastojen lehtivalinnoista vastaavat henkilöt. Mikäli asiakkaalle ei löydy suosikkilehtiä kyseisistä kategorioista, PressReader-palvelusta löytyy tuhansia aikakauslehtiä eri puolilta maailmaa.

Äänestykseen pääset tästä.

 

Lisätietoa RBdigitalista ja Helmet-kirjastojen muista sähköisistä lehtipalveluista

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Saara Leskinen, Informaatikko
Saara.leskinen@hel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Loiste-festivalen presenterar över 500 begåvande unga musiker i mars – evenemangens program är ute nu!17.3.2018 06:00Tiedote

Loiste-festivalen är ett kulturevenemang för unga som bjuder på musik 24–25.3.2018. Inalles 63 grupper bestående av över 500 unga musiker har anmält sig till festivalens musikkavalkader som går av stapeln i Helsingfors, Esbo och Vanda. Med är stora körer, rock-grupper, pop-duon, rap och hårdrock, klassiskt och folkmusik. Smakprov av musikkavalkadernas mångfald fås under festivalens gala-kväll på Kulturarenan Gloria 28.3.2018.

Loistefestareilla nähdään maaliskuussa yli 500 lahjakasta nuorta esiintyjää – tapahtuman aikataulu on nyt julkaistu17.3.2018 06:00Tiedote

Nuorten kulttuuritapahtuma Loistefestari tarjoaa viikonlopun verran musiikkia 24.–25.3.2018. Loistefestariin osallistuu 63 ryhmää ja yhteensä yli 500 nuorta muusikkoa, jotka astuvat valokeilaan Loistefestarin katselmuksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Loistefestarin laaja kattaus sisältää suuria kuoroja, rock-bändejä, pop-duoja, räppiä ja heviä, klassista ja kansanmusiikkia. Katselmusten kirjosta nähdään kooste Loistefestarin gaalassa 28.3.2018 Kulttuuriareena Gloriassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme