Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Asiakkaat mukaan valitsemaan Helmet-kirjastojen sähköisiä lehtiä

Jaa

Helmet-kirjastoissa on käynnissä E-lehtipalvelu RBdigitalin lehtien valinta vuodeksi 2018.

Aikaisemmin nimellä Zinio tunnettu palvelu on ollut käytössä Helmet-kirjastoissa vuodesta 2013 lähtien ja sisältää englanninkielisiä aikakauslehtiä. Nyt kirjastojen asiakkaat pääsevät ensimmäistä kertaa vaikuttamaan lehtivalintoihin äänestämällä suosikkejaan.

Asiakas voi äänestää lehtiä neljästä eri aihepiiristä: käsityö, musiikki, ulkoilu ja urheilu. Valintaa ei tarvitse rajata vain yhteen kategoriaan, vaan asiakas voi myös äänestää jokaisesta aihepiiristä yhtä tai useampaa lehteä. Äänestysaikaa on 12.11. asti.

Äänestäminen on helppoa

Äänestäminen ei vaadi asiakkaalta kirjautumista eikä lomakkeella kerätä henkilötietoja. Asiakasäänestyksen tulos otetaan huomioon lehtien valinnassa, lopullisen päätöksen tilattavista lehdistä tekevät Helmet-kirjastojen lehtivalinnoista vastaavat henkilöt. Mikäli asiakkaalle ei löydy suosikkilehtiä kyseisistä kategorioista, PressReader-palvelusta löytyy tuhansia aikakauslehtiä eri puolilta maailmaa.

Äänestykseen pääset tästä.

 

Lisätietoa RBdigitalista ja Helmet-kirjastojen muista sähköisistä lehtipalveluista

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Saara Leskinen, Informaatikko
Saara.leskinen@hel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme