Asuntosäätiö

Asokodit ja Recover Nordic yhteistyöhön vesi- ja palovahinkojen hoidossa

Jaa

Asuntosäätiö Asumisoikeus Oy (Asokodit) ja vahinkosaneerauksia sekä korjausrakentamisen palveluja tarjoava Recover Nordic Oy ovat aloittaneet yhteistyön Asokotien kiinteistöjen vahinkotilanteiden osalta. Yhteistyöllä varmistetaan, että kiinteistöjen vahinkotilanteissa, kuten vesi- ja palovahingoissa, kartoitus- ja korjaustyöt suoritetaan mahdollisimman nopealla aikataululla.

– Olemme otettuja Recover Nordicissa syntyneestä luottamuksesta työhömme ja ammattitaitoomme, joka johti Asokotien kanssa laajaan yhteistyösopimukseen, iloitsee Recover Nordicin myyntipäällikkö Kari Ämmälä.

Recover Nordic vastaa jälkivahinkojen torjuntatöistä kaikissa Asokotien kiinteistöissä ympäri Suomen. Nopea, ympäri vuorokauden toimiva hälytysvalmius edesauttaa jälkivahinkojen minimoinnissa. Esimerkiksi vesivahingoissa vauriot kartoitetaan mahdollisimman pian vahingon tapahduttua ja mahdolliset purku- sekä kuivaustyöt toteutetaan ripeällä aikataululla.

– Kiinteistön omistajana meillä on vastuu ja velvollisuus huolehtia siitä, että kiinteistö ja sen rakenteet ovat kunnossa sekä asuinkelpoisia. Kiinteistössä sattunut vahinko on aina ikävä asia, joka lähes poikkeuksetta vaikuttaa asumiseen korjaustöiden aikana. Yhteistyökumppani on tällöin tärkeässä roolissa, jotta voimme taata asukkaillemme turvalliset ja terveelliset olosuhteet myös vahingon keskellä. Voimme luottaa siihen, että Recover Nordicin ammattilaiset hoitavat työt nopeasti ja laadukkaasti, kertoo Asokotien teknisen isännöinnin tiimiesimies Timo Helvelahti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Teknisen isännöinnin tiimiesimies Timo Helvelahti, Asokodit, p. 020 161 2273, timo.helvelahti(a)asokodit.fi
Myyntipäällikkö Kari Ämmälä, Recover Nordic Oy, p. 040 528 7447, kari.ammala(a)recover.fi

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiön tarkoituksena on ollut perustamisestaan (1951) saakka työskennellä yleisen asumistason kohottamiseksi eikä sen tarkoituksena ole välittömän voiton tai taloudellisen edun tavoittelu. Asuntosäätiön suurin tytäryhtiö Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) omistaa lähes 16 500 asuntoa 31 paikkakunnalla. Konsernin toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme