Assemblin Oy

Assemblin Academysta loistavia kokemuksia ja onnistuneita kehittämisprojekteja

Jaa

Assemblin kehittää jatkuvasti toimintaansa luodakseen asiakkailleen kestäviä ratkaisuja. Osana tätä toiminnan kehittämistä Assemblinilla halutaan myös erityisesti panostaa työntekijöihin ja heidän osaamisensa kehittämiseen.

Koulutusohjelman aikana osallistujat suorittivat tekniikan erikoisammattitutkinnon.
Koulutusohjelman aikana osallistujat suorittivat tekniikan erikoisammattitutkinnon.

Assemblin-konsernissa lanseerattiin vuonna 2018 oma sisäinen koulutusohjelma, Assemblin Academy, jossa työntekijöitä koulutetaan yrityksen sisällä. Suomessa Assemblin Academy lanseerattiin kesällä 2018 ja ensimmäinen esimiespainotuksella ollut koulutusohjelma starttasi viime syksynä.

Koulutusohjelman rakentaminen

Suomessa ensimmäisen koulutusohjelman kumppaniksi valittiin Educo Valmennustalo. Koulutus räätälöitiin Assemblinille sopivaksi painottaen esimiestyöskentelyä ja johtamistaitoja. Ohjelmasta tehtiin tutkintoon johtava koulutus, jolloin se tuotti osallistujille myös virallisen todistuksen suoritetusta tutkinnosta. Ohjelman sisällön ja osallistujien taustat huomioiden soveltuvaksi tutkinnoksi valittiin tekniikan erikoisammattitutkinto.

Syyskuussa 2018 starttasi Suomen ensimmäinen Assemblin Academyn esimieskoulutus 20 innokkaan osallistujan voimin.

- Assemblin Academy on ollut Ruotsissa käynnissä jo pidemmän aikaan ja nyt saimme rakennettua tämän koulutuskokonaisuuden myös Suomeen. Academyn ensimmäinen koulutusohjelma oli täysin avoin meidän kaikille työntekijöille. Saimme paljon hakemuksia ja jokainen hakemus kävi valintaprosessin läpi, joista valitsimme 20 osallistujaa, kertoo Assemblinin toimitusjohtaja Magnus Eriksson.

Assemblin Academyn esimieskoulutukseen sisältyi runsaasti ihmisten johtamiseen liittyviä koulutuspäiviä ja osallistujat saivat käyttöönsä erilaisia työkaluja oman johtamisensa tueksi.Ihmisten johtamiseen liittyvien taitojen ja työkalujen lisäksi ohjelma tarjosi osallistujille koulutuspäiviä prosessien kehittämiseen, projektijohtamiseen, talouteen ja juridiikkaan sekä johtamisviestintään.

- Koulutus käynnistyi DISC-analyysilla, minkä koko porukka koki todella onnistuneeksi osaksi kokonaisuutta. Tämän ansiosta koko koulutusohjelman aikana oli helpompi keskittyä omiin kehitysosa-alueisiin, koska ne oli tunnistettu jo koulutuksen alkutaipaleella, jatkaa Eriksson.

Esimieskoulutuksen tuloksia

Ohjelman aikana osallistujat suorittivat tekniikan erikoisammattitutkinnon. Näyttönä omasta osaamisestaan kukin osallistuja laati kehittämisprojektin omaan työhönsä. Koulutusohjelman tuotoksena syntyikin 16 kpl koko Assemblinia hyödyntäviä kehittämisprojekteja.

- Projekteissa saatiin aikaiseksi erittäin hyviä työkaluja niin urakointiin, tuotantoon että hallinnon arkeen, toteaa Eriksson.

Ohjelmaan osallistui niin tuoreita vasta esimiestehtävissä aloittaneita kuin kokeneempia esimieskonkareita. Kumpikin kohderyhmä koki saaneensa koulutusohjelmasta paljon työkaluja omaan työhönsä.

Assemblin Academy tulevaisuudessa

Tällä hetkellä kehitteillä on sekä jatko-ohjelma ensimmäisen koulutusohjelman suorittaneille että uusi esimieskoulutus. Assemblin Academyn seuraava ryhmä startanneekin jo vuoden 2020 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Koulutusohjelman aikana osallistujat suorittivat tekniikan erikoisammattitutkinnon.
Koulutusohjelman aikana osallistujat suorittivat tekniikan erikoisammattitutkinnon.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 917 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Älyvaatteista rakennusalan työturvallisuuden seuraava suuri innovaatio?14.4.2020 07:45:03 EESTTiedote

Vuosikymmenien ajan rakennusala on taistellut työturvallisuushaasteiden kanssa. Alalla työskentelevien putoamiset, epäergonomiset työasennot ja kaatumiset nostavat edelleen alan tapaturmalukuja ja ennenaikaisia sairaseläköitymisiä. Teknologian Tutkimuskeskus VTT ja rakennusalan toimijat ovat lähteneet etsimään ratkaisuja siihen, kuinka työmaista tehtäisiin entistä turvallisempia työympäristöjä älyvaatteiden ja data-analytiikan avulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme