Assemblin Oy

Assemblin ja Helsingin Messukeskus yhteistyöhön

Jaa

Itä-Pasilassa sijaitseva Helsingin Messukeskus on Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumapaikka. Helsingin Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 75 messutapahtumaa, 2200 kokousta ja kongressia.

Kuva: Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 75 messutapahtumaa, 2200 kokousta ja kongressia.
Kuva: Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 75 messutapahtumaa, 2200 kokousta ja kongressia.

Pasilaan Messukeskus muutti vuonna 1975, jonka jälkeen tiloja on muutettu, laajennettu ja uudistettu jatkuvasti. Nykyään Messukeskus on moderni noin 5 hehtaarin kokoinen tapahtumakeskus.

Koko Messukeskus käsittää näyttelyhallit, kongressisiivet, toimistotalot, hotellin ja pysäköintilaitoksen. Koko kompleksi vaatii erittäin tarkkaa ja toimivaa ilmanvaihtoa. Noin 100 ilmanvaihtokoneen vuosihuolloista vastaa Assemblin.

- Messukeskuksessa tapahtumien ihmismäärät vaihtelevat paljon, jonka vuoksi ilmanvaihdon on toimittava. Oikeanlaisella ja oikea-aikaisesti toteutetulla huollolla varmistetaan laitteiden toimivuus ja kestävyys, joka vaatii tekijältä vahvaa ammattitaitoa, toteaa Assemblinin Teknisten Palveluiden LVIK-yksikönpäällikkö Mirka Vesaniemi.

Toimiva IV-järjestelmä on puhtaan ja hyvän sisäilman perusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929

Kuvat

Kuva: Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 75 messutapahtumaa, 2200 kokousta ja kongressia.
Kuva: Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 75 messutapahtumaa, 2200 kokousta ja kongressia.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

2500 kilometriä, 130 päivää ja 2 kaverusta – työntekijän matkassa Japanissa20.9.2018 09:12Tiedote

Assemblinin rakennusautomaatiourakoinnissa projektinhoitajana työskentelevä Tomi Lukkaroinen päätti lähteä pienelle kävelylle yhdessä kaverinsa Pekka Pönkäsen kanssa– 2 500 kilometrin kävelylle Japanin päästä päähän. 130 kävelypäivän jälkeen he saavuttivat tavoitteensa ja samalla ylittivät itsensä. Kuinka jätkien reissu sujui ja miten kaikki asiat saatiin järjestettyä?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme