Assemblin Oy

Assemblin ja Helsingin Messukeskus yhteistyöhön

Jaa

Itä-Pasilassa sijaitseva Helsingin Messukeskus on Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumapaikka. Helsingin Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 75 messutapahtumaa, 2200 kokousta ja kongressia.

Kuva: Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 75 messutapahtumaa, 2200 kokousta ja kongressia.
Kuva: Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 75 messutapahtumaa, 2200 kokousta ja kongressia.

Pasilaan Messukeskus muutti vuonna 1975, jonka jälkeen tiloja on muutettu, laajennettu ja uudistettu jatkuvasti. Nykyään Messukeskus on moderni noin 5 hehtaarin kokoinen tapahtumakeskus.

Koko Messukeskus käsittää näyttelyhallit, kongressisiivet, toimistotalot, hotellin ja pysäköintilaitoksen. Koko kompleksi vaatii erittäin tarkkaa ja toimivaa ilmanvaihtoa. Noin 100 ilmanvaihtokoneen vuosihuolloista vastaa Assemblin.

- Messukeskuksessa tapahtumien ihmismäärät vaihtelevat paljon, jonka vuoksi ilmanvaihdon on toimittava. Oikeanlaisella ja oikea-aikaisesti toteutetulla huollolla varmistetaan laitteiden toimivuus ja kestävyys, joka vaatii tekijältä vahvaa ammattitaitoa, toteaa Assemblinin Teknisten Palveluiden LVIK-yksikönpäällikkö Mirka Vesaniemi.

Toimiva IV-järjestelmä on puhtaan ja hyvän sisäilman perusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929

Kuvat

Kuva: Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 75 messutapahtumaa, 2200 kokousta ja kongressia.
Kuva: Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 75 messutapahtumaa, 2200 kokousta ja kongressia.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Ansatie 3:ssa panostetaan kiinteistön olosuhteisiin ja energiatehokkuuteen21.5.2018 08:32Tiedote

KOy Ansatie 3 on vuonna 1980 rakennettu teollisuus- ja toimistokäytössä oleva kiinteistö Kehä 3 varrella Vantaalla. Kiinteistöön toteutetaan mittavaa energiatehokkuushanketta, jossa modernisoidaan kohteen taloteknisiä järjestelmiä kuten kiinteistöautomaatiojärjestelmää, ilmanvaihtojärjestelmää sekä valaistusta. Assemblin on kohteeseen toteutettavan palvelupaketin päätoteuttaja. Nyt sinä pääset tutustumaan, miten työmaamme etenee ja mitä kaikkea energiatehokkuushanke pitää sisällään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme