Assemblin Oy

Assemblin Oy ostaa rakennusautomaation asiantuntijayrityksen Trentec Team Oy:n

Jaa

Talotekniikan täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani Assemblin Oy on ostanut rakennusautomaatiojärjestelmiä urakoivan ja huoltoja toteuttavan Trentec Team Oy:n koko osakekannan. Tämä yrityskauppa on osa Assemblinin kasvustrategiaa.

Assemblin Oy on ostanut rakennusautomaatiojärjestelmiä urakoivan ja huoltoja toteuttavan Trentec Team Oy:n
Assemblin Oy on ostanut rakennusautomaatiojärjestelmiä urakoivan ja huoltoja toteuttavan Trentec Team Oy:n

- Assemblinin rakennusautomaatioyksiköllä on Trentec Team Oy:n kanssa takana pitkä yhteistyö henkilötasolla jo vuodesta 1992. Yrityskaupan myötä Assemblin pystyy tarjoamaan entistä laajemmin ja vahvemmin palveluitaan Turun, Porin ja Tampereen alueilla, kertoo Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Magnus Eriksson.

Trentec Team Oy toimii kolmessa toimipisteessä Tampereella, Turussa ja Porissa. Yhtiö työllistää 13 henkilöä ja liikevaihto on noin 2 M €.

- Tämän kaupan myötä vahvistamme osaamistamme 13 huippuasiantuntijalla sekä saamme vahvan aseman uudella toimialueella Porissa, toteaa Assemblinin Rakennusautomaatio-yksikön liiketoimintajohtaja Kari Kumpulainen.

Trentec Team Oy on tehnyt rakennusautomaatiourakointia ja huoltoja Trend- järjestelmillä jo vuodesta 1991. Viime vuosina Trentec Team Oy on urakoinnissa käyttänyt enenevissä määrin DEOS-automaatiojärjestelmää, jonka tuotteet he ovat ostaneet Assemblin Oy:ltä.

- Pitkäaikaisen yhteistyömme jälkeen yrityskauppa tuntuu luonnolliselta jatkumolta, jolla saavutetaan positiivista synergiaa. Kaupan myötä pystymme vastaamaan paremmin ajan alalle tuomiin haasteisiin ja olemaan yhdessä rakennusautomaatioalan vahvin toimija. Uskon, että sitä arvostavat asiakkaamme, ammattitaitoinen henkilöstömme sekä yhteistyökumppanimme, kertoo Trentec Team Oy:n toimitusjohtaja Reima Nurmi

Trentec Team Oy:n yritysosto ei aiheuta henkilöstömuutoksia ja jokainen yksikkö jatkaa toimintaansa nykyisissä toimipisteissään. Assemblinin nykyinen Tampereen toimipiste siirtyy Trentec Teamin toimitiloihin. Trentec Team Oy jatkaa toistaiseksi toimintaansa omalla nimellään Assemblin Oy:n tytäryhtiönä ja myös nykyinen toimitusjohtaja Reima Nurmi jatkaa tehtävässään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Assemblin Oy on ostanut rakennusautomaatiojärjestelmiä urakoivan ja huoltoja toteuttavan Trentec Team Oy:n
Assemblin Oy on ostanut rakennusautomaatiojärjestelmiä urakoivan ja huoltoja toteuttavan Trentec Team Oy:n
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 700 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme