Assemblin Oy

Assemblin Oy:ssä kolme positiivista kvartaalia

Jaa

Assemblinilla on Suomessa takana päin nyt kolme positiivista kvartaalia.

1-9/2018 keskeiset tapahtumat (suluissa vertailuluvut 1-9 / 2017):

Liikevaihto 36,3 M € (36,9 M €) milj. euroa
Käyttökate 0,5 M € (-1,8 M €) milj. euroa
Tilauskanta 35,6 M € (32,2 M €)


Vt. toimitusjohtaja Magnus Erikssonin kommentti

Assemblinilla on Suomessa takana päin nyt kolme positiivista kvartaalia. Totesin meidän vuoden 2018 puolivuotiskatsauksessa heinäkuussa, että olemme saavuttaneet tämän tuloksen tekemällä paljon töitä, ratkaisuja ja muutoksia toimintoihimme. Kaiken tämän tekemisemme lähtökohtana ovat meidän asiakkaat ja heidän tarpeensa.

Viimeisen puolentoistavuoden aikana olemme onnistuneet saavuttamaan lyhyen ajan tavoitteemme sitoutuneen henkilökuntamme ansiosta.

Onnistumisten takana ovat meidän loistavat tiimimme ja myös se, että olemme rekrytoineet joukkoomme taitavia uusia osaajia ja tiimipelaajia. Rakennamme yritykseemme kestävää työkulttuuria, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa, osallistua ja kehittyä. Tietysti kolmeen positiiviseen kvartaalimme on vaikuttanut myös suotuisa markkinaympäristö, mutta tilauskantamme vahvuuden taustalla on osaaminen talossamme.

Vuotta 2018 on jäljellä vielä muutama kuukausi ja sen vietämme tiiviisti asiakkaitamme palvellen kaikissa liiketoiminnoissamme. Haluamme rakentaa yrityksestämme entistä paremman työpaikan työntekijöillemme sekä kehittää yrityskulttuuristamme talotekniikka-alan parhaan. Keskitymme toimimaan nyt ja tulevaisuudessa entistäkin asiakaslähtöisemmin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme