Assemblin Oy

Assemblin panostaa kestävään kehitykseen

Jaa

Assemblin on perustanut uuden, koko konsernin laajuisen kestävän kehityksen komitean ja laatineet vuodelta 2017 kestävän kehityksen raportin.

Kestävä kehitys käsittelee liiketoimintojen taloudellisia, liiketoiminnollisia, ympäristöllisiä ja sosiaalisia näkökohtia. Assemblinin lähtökohtana on olla vastuullinen yritys, joka harjoittaa kannattavaa ja tervettä liiketoimintaa sekä kiinnittää huomiota ympäristöön ja omiin ja muiden resursseihin ja myös kuluttaa näitä resursseja harkitusti ja taloudellisesti.

- Kestävä kehitys on sitä, että avaamme silmämme ja ymmärrämme päätöstemme kaikki vaikutukset taloudellisista, ympäristöllisistä ja sosiaalisista näkökulmista. Olen vakuuttunut siitä, että yrityksemme menestykselle on elintärkeää toteuttaa kestävän kehityksen mukaista liiketoimintaa ja toimimalla samalla vastuullisesti, sanoo Assemblinin toimitusjohtaja Lennart Petersson.

Uusi kestävän kehityksen komitea

Assemblinin hajautettu organisaatio toteuttaa paljon kestävän kehityksen työtä kullakin liiketoiminta-alueella. Kestävän kehityksen komitea on perustettu sen takia, että koordinointi ja seuranta olisi mahdollisimman helppoa. Komitea on suoraan alisteinen konsernin johtoon, mukaan lukien kunkin liiketoiminta-alueen edustajat ja asiaankuuluvat konsernin henkilöstötoiminnot.

- Kestävän kehityksen komitean tehtävänä on tarkkailla lainsäädäntöä, seurata erilaisia kestävään kehitykseen liittyviä aloitteita liiketoiminnoissamme, kanavoida ja levittää hyviä ideoita ja pohjustaa yhteisiä asioita päätettäväksi johtoryhmään, sanoo Åsvor Brynnel, Assemblinin viestintäpäällikkö ja Assemblinin kestävän kehityksen komitean koolle kutsuja.

Kestävän kehityksen komitean jäsenet ovat:

Åsvor Brynnel, viestintä Assemblin Nordic
Anders Sarpakari, juristi Assemblin Nordic
Jarl Cornell, Liiketoimintojen kehittäminen Assemblin Nordic
Fanni Lång, Viestintä Assemblin Suomi
Siri Forsberg, CFO Assemblin Norja
Bengt Johnsen, HR Assemblin Norja
Dan Wallén, HR Assemblin VS
Johan Holmqvist, Liiketoimintojen kehittäminen Assemblin VS
Cecilia Lindblad, HR Assemblin Ventilation
Johny Ericsson, Kehittäminen Assemblin El

Assemblinin ensimmäinen kestävän kehityksen raportti

Seuraavana askeleena kohti kestävämpää kehitystä, olemme myös valmistaneet erillisen kestävän kehityksen raportin vuodelle 2017, jossa kuvataan, miten kestävää kehitystä on toteutettu Assemblinin sisällä. Kestävän kehityksen raportti on kiinteä osa ulkoista vuosikertomusta 2017.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 700 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme