Assemblin Oy

Assemblin Tampereen kaupungin ESCO-yhteistyökumppaniksi

Jaa

Tampereen kaupunki toteuttaa vuosien 2017-2025 aikana kymmeneen koulukiinteistöön kohdistuvan energiansäästöhankkeen ESCO-konseptilla yhteistyössä Assemblin Oy:n kanssa

ESCO-konseptilla (Energy Service Company) tarkoitetaan menettelyä, jossa tarjoava yritys ottaa kokonaisvastuun kiinteistöjen energiansäästöhankkeen toteutuksesta ja sopimuksen aikaisesta käytön ohjauksesta.

”ESCO-konsepti on erityisen toimiva ja riskitön hankemalli kuntasektorille. Tässä mallissa kunnat  voivat osallistua ilmastotalkoisiin ulkopuolisen rahoituksen avulla ESCO-toimijan ottaessa vastuun suunnittelusta, toteutuksesta sekä  toteutuneista säästöistä avaimet käteen –periaatteella,” toteaa Assemblinin myyntijohtaja Pekka Ervasti.

Energiansäästöhankkeessa parannetaan kymmenen koulukiinteistön energiataloutta kehittämällä kiinteistöjen talotekniikkaa; ilmanvaihtoa, lämmitysjärjestelmiä, valaisimia sekä rakennusautomaatiota. Toimenpiteiden avulla pyritään parantamaan myös kiinteistöjen sisäympäristön laatua sekä pienentää hiilijalanjälkeä, että ympäristökuormaa.

Yhteistyöllämme tavoitellaan kokonaisuudessaan yli viidenneksen säästöjä energiankulutuksessa ja parannusten takaisinmaksu aika on enintään 8 vuotta. Säästöt ovat suurimmalta osin pitkävaikutteisia. Projekti aloitettiin keväällä 2017 ja valmistuu tulevana syksynä. Energiansäästöhankkeen seurantajakso jatkuu tämän jälkeen vuoteen 2025 asti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Pekka Ervasti
pekka.ervasti@assemblin.fi
p. +358 50 469 7575

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Ansatie 3:ssa panostetaan kiinteistön olosuhteisiin ja energiatehokkuuteen21.5.2018 08:32Tiedote

KOy Ansatie 3 on vuonna 1980 rakennettu teollisuus- ja toimistokäytössä oleva kiinteistö Kehä 3 varrella Vantaalla. Kiinteistöön toteutetaan mittavaa energiatehokkuushanketta, jossa modernisoidaan kohteen taloteknisiä järjestelmiä kuten kiinteistöautomaatiojärjestelmää, ilmanvaihtojärjestelmää sekä valaistusta. Assemblin on kohteeseen toteutettavan palvelupaketin päätoteuttaja. Nyt sinä pääset tutustumaan, miten työmaamme etenee ja mitä kaikkea energiatehokkuushanke pitää sisällään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme