Assemblin Oy

Assemblin Turku urakoi As Oy Skanssin Tornissa

Jaa

Turun Skanssin alueelle on suunnitteilla täysin uusi kaupunginosa, jonne on tarkoitus rakennuttaa noin 600 asunnon asuinkortteli. As Oy Skanssin Tornista tulee 10-kerroksinen kerrostalokokonaisuus, jonne Assemblin toteuttaa rakennusautomaatiourakan.

Havainnekuva tulevasta Skanssin alueesta (kuva YH Kodit Oy)
Havainnekuva tulevasta Skanssin alueesta (kuva YH Kodit Oy)

Turun Skanssin alueelle on suunnitteilla täysin uusi kaupunginosa, jonne on tarkoitus rakennuttaa noin 600 asunnon asuinkortteli. Kaupunginosa tulee olemaan erittäin ekologinen ja energiatehokas, joka mahdollistaa asumisen lähellä luontoa ja kaupunkikulttuuria. Assemblin on mukana myös As Oy Skanssin Tornissa, jonka on tarkoitus valmistua Skanssin uudelle asuinalueelle keväällä 2019.

- As Oy Skanssin Tornista tulee 10-kerroksinen kerrostalokokonaisuus, jonne me toteutamme rakennusautomaatiourakan. Moderneilla automaatiojärjestelmillä kohteessa pystytään saavuttamaan tavoitteena oleva energiatehokkuus ja etäkäytöllä varmistamaan elinkaaren aikana lämmityskulujen pysyminen halutulla tasolla, toteaa Assemblin Turun aluepäällikkö Timo Meri.

Kohteen rakennuttajana toimii YH Kodit Oy ja rakennusliikkeenä Pohjola Rakennus Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Timo Meri
Aluepäällikkö Turku
timo.meri@assemblin.fi
p. 040 128 7072

Kuvat

Havainnekuva tulevasta Skanssin alueesta (kuva YH Kodit Oy)
Havainnekuva tulevasta Skanssin alueesta (kuva YH Kodit Oy)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme