Assemblin Oy

Assemblin vahvistaa konsernijohtoaan

Jaa

Petter Håkanson aloitti Assemblinin uutena toimitus- ja konsernijohtaja kesäkuun 1. päivänä. Hän siirtyi tähän tehtävään Bravidasta, jossa hän kuului johtoryhmään 12 vuoden ajan vastuualueinaan liiketoiminnan kehittäminen, IT ja viestintä. Assemblin vahvistaa nyt konsernijohtoaan kahdella toimialalta kokemusta omaavalla henkilöllä.

Philip Carlsson on nimitetty talousjohtajaksi. Philip Carlsson on koulutukseltaan ekonomi. Hän työskentelee talousjohtajana Coromaticilla, joka on johtava pohjoismainen tietokonesalien ja suojattujen virransyöttöratkaisujen toimittaja. Hän työskenteli aikaisemmin Ernst & Youngilla taloudellisena neuvonantajana erikoisalanaan yrityskaupat ja rakennemuutokset. Sitä ennen hän toimi tilintarkastajana. Philip aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään joulukuussa. Hänen edeltäjänsä vt. talousjohtaja Elisabeth Mattisson jää yrityksen palvelukseen joksikin ajaksi.

Åsvor Brynnel on nimitetty viestintäpäälliköksi. Hän työskentelee nykyään Coor Service Managementin viestintä- ja kestävän kehityksen päällikkönä. Tämä yritys on johtava pohjoismainen kiinteistönhoitopalveluiden tuottaja. Hän on koulutukseltaan ekonomi sekä työskennellyt useissa pörssinoteeratuissa kiinteistöalan yrityksissä ja talousviestintään erikoistuneena viestintäkonsulttina. Åsvor aloittaa viimeistään joulukuussa. Hän seuraa Assemblinista muualle siirtyvää Anne Veiksaarta.

Konsernin johtoon kuuluvat myös Fredrik Althin (Assemblin Elin toimitusjohtaja), Lennart Petersson (Assemblin VS:n toimitusjohtaja), Håkan Ekvall (Assemblin Ventilationin toimitusjohtaja), Torkil Skancke Hansen (Assemblin Norgen toimitusjohtaja) ja Magnus Eriksson (Assemblin Finlandin vt. toimitusjohtaja).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Talousjohtaja, vt. toimitusjohtaja
Magnus Eriksson
magnus.eriksson@assemblin.fi
Puh. 050 568 9900

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme