Assemblin Oy

Assemblinille K-Supermarket Ritaharjun laajennuksen sähköurakka

Jaa

Oulussa sijaitsevaan K-Market Ritaharjuun toteutetaan remontti, jossa alkuperäinen K-Market laajennetaan K-Supermarketiksi

Laajennuksessa kauppa kasvaa kokonaisuudessaan 1500 m2 ja laajennustyöt ovat valmiit keväällä 2017.

Assemblin on valittu kohteeseen sähköurakoitsijaksi. Kauppa rakennetaan energiatehokkaaksi muun muassa käyttämällä kohteessa led-valaistusta ja kaikki kylmä- ja pakkastuotteet sijoitetaan joko kannen tai oven taakse.

Lue muutoksesta lisää täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aluepäällikkö Oulu
Jesse Suanto
jesse.suanto@assemblin.fi
Puh. 040 485 3331

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme