Assemblin Oy

Assemblinille LVIS-toteutus YIT:n As Oy Vantaan Helokkiin

Jaa

Kahden erillisen kerrostalon muodostama asunto-osakeyhtiö Vantaan Helokki valmistuu YIT:n toimesta Vantaan Leinelään. Hyvien kulkuyhteyksien varrelle rakentuva kerrostaloyhtiö on talotekniikaltaan moderni ja pohjaratkaisuiltaan toimiva kokonaisuus. Vantaan Helokin LVIS-urakat toteuttaa Assemblin Oy.

Kuva: Havainnekuva As Oy Vantaan Helokki, YIT.
Kuva: Havainnekuva As Oy Vantaan Helokki, YIT.

YIT:n ja Assemblinin pitkä yhteistyö LVIS-kokonaistoimituksissa saa hyvää jatkumoa 63-asunnon As Oy Vantaan Helokissa. Yhteistyötä on vahvistanut nopeat vasteajat, erinomainen viestintä ja selkeät vastuualueet. Vantaan Helokin rakentaminen on aloitettu joulukuussa 2020 ja se valmistuu vuoden 2021 aikana.

-As Oy Vantaan Helokin kodit ovat paitsi hyvin varustettuja, mutta sijaitsevat myös hyvien liikenneyhteyksien varrella, rauhallisessa miljöössä. Me YIT:llä uskomme, että toimivassa kaupungissa arjen palvelut ja toiminnot ovat saavutettavissa 15 minuutissa kävellen, pyöräillen tai julkisella liikenteellä. Helokki on hyvä esimerkki tällaisesta sujuvasta asumisesta ja arjesta, kertoo YIT:n tuotantopäällikkö Petri Pyhäjärvi.

Vantaan Helokkiin valmistuu 63 asuntoa, joiden yhteenlaskettu asuinhuoneistoala on 3068 m². Yhtiössä on kaksi erillistä 5-kerroksista rakennusta, joissa kummassakin yksi porrashuone ja pihalla lämmittämätön varastorakennus. Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee asuntoyhtiön yhteistiloja ja teknisiä tiloja. Huoneistojen koko vaihtelee 25 m²– 91 m² välillä ja osassa asunnoista on myös huoneistokohtainen sauna sekä lasitettu parveke.

As Oy Vantaan Helokin LVIS-ratkaisut toteutetaan modernisti ja ne vastaavat myös tulevaisuuden tarpeisiin. Asunnot on varustettu nykyaikaisella ja energiatehokkaalla lämmöntalteenotolla varustelulla huoneistokohtaisella ilmanvaihdolla, jonka ilmamääriin asukas voi itse vaikuttaa. Asunnoissa on myös nykymääräysten mukainen asuntokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus. Asunto-osakeyhtiössä on huomioitu myös sähköautot; kiinteistön autopaikoista kahdeksan varustetaan sähköautonlatauslaitteilla.

Kuva: Havainnekuva As Oy Vantaan Helokki, YIT.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Havainnekuva As Oy Vantaan Helokki, YIT.
Kuva: Havainnekuva As Oy Vantaan Helokki, YIT.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Assemblin toteuttaa Finnish Design Shopin Turkuun rakentuvan logistiikkahallin LVI-urakat15.4.2021 07:41:56 EEST | Tiedote

Turun lentokentän läheisyyteen nousee uusi iso logistiikkakeskus pohjoismaista designia myyvän Finnish Design Shopin käyttöön. Reilun 12 000 neliön kokoiseen logistiikkakeskukseen tulee varastojen lisäksi yhtiön toimisto, noutopiste sekä showroom. Rakennuksen rakentamisesta vastaa NREP Logicenters, kohteen päätoteuttajana toimii YIT. Assemblin Oy toteuttaa kohteeseen ilmavaihto- ja putkityöt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme