Assemblin Oy

Assemblinilta LVI-suunnittelu ja -toteutus Delipapin tuotantolaitokseen Veikkolassa

Jaa

Delipapin varastotilat sijaitsevat Veikkolassa, minne toteutetaan laajennusosa tämän vuoden aikana.

Delipapin  varastotilat kasvavat (kuvituskuva)
Delipapin varastotilat kasvavat (kuvituskuva)

Assemblin suunnittelee ja toteuttaa LVI-ratkaisut Veikkolassa sijaitsevan tuotantolaitoksen varastotilojen laajennusosaan. Kiinteistö toimii suomalaisen perheyritys Delipap Oy:n tuotantolaitoksena, missä kehitetään ja valmistetaan muun muassa hygieniatuotteita.

- Olemme aloittaneet kohteen LVI-ratkaisujen suunnittelutyöt nyt huhtikuussa ja saamme koko kokonaisuuden valmiiksi vuoden 2018 aikana, toteaa Assemblinin liiketoimintajohtaja Jukka Jäppinen.

Assemblinin asiakkaana Veikkolan varastotilojen laajennusosassa toimii Rakennus Oy Isotalo. Vuonna 1994 perustettu Rakennus Oy Isotalo tunnetaan vaativien toimisto- ja liiketilojen muutostöiden sekä teollisuuden hankkeiden toteuttajana. Yhtiön toiminta on viime vuosina ollut kasvussa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Delipapin  varastotilat kasvavat (kuvituskuva)
Delipapin varastotilat kasvavat (kuvituskuva)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme