Assemblin Oy

Assemblinin kesän ja syksyn tunnelmia Stadionilla

Jaa

Assemblin valittiin kesän alussa Olympiastadionin mittavan perusparannus- ja uudistamishankkeen sähkötekniseksi projektinjohtourakoitsijaksi. Työt käynnistyivät työmaalla kesäkuussa ja Assemblin on päässyt kesän aikana työstämään projektia aikataulun mukaisesti eteenpäin. Kesän aikana työt painottuivat LO-, LI- ja KE-lohkojen maadoituselektrodien asennuksiin.

Olympistadionilla Assemblinilaiset työn touhussa. Kuva: Assemblin Oy
Olympistadionilla Assemblinilaiset työn touhussa. Kuva: Assemblin Oy

- Kaikki käynnissä olevat työt ovat edenneet todella hyvin yhteistyössä muiden urakoitsijoiden kesken. Rakennamme uuden stadionajan talotekniikkaa tulevaisuuden tarpeisiin, kuvailee Roope Mutenia. Mutenia on Assemblinin Olympiastadion-projektiryhmän sähkötyönjohtaja.

Tällä hetkellä Stadionilla työskennellään vahvasti A-lohkon sähkötöiden parissa; Assemblin on aloittanut A-portaan valuputkituksista sekä A-lohkon katoksen yläpuolisia sähköitä. Assemblin jatkaa vielä myös kesän aikana aloitettuja LO-, LI- ja KE-lohkojen maadoituselektrodien asennuksia ja  A- ja B- lohkon läpivientireikien merkintöjen työstöä.

Vuonna 1938 rakennettu Olympiastadion uudistuu vuosien 2016-2019 aikana monitoimiareenaksi. Tässä hankkeessa uusitaan kaikki Olympiastadionin talotekniset järjestelmät ja rakennetaan mittavasti uutta maanalaista tilaa. Perusparannus- ja uudistamishanke toteutetaan jaettuna projektinjohtourakkana. Rakennustekninen projektinjohtourakoitsija Skanska toimii kohteen päätoteuttajana, jolle alistetaan erilliset LVIA- ja sähkötekniset projektinjohtourakat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Antti Pessa
Liiketoimintajohtaja
p. +358 41 510 6549
antti.pessa@assemblin.fi

Kuvat

Olympistadionilla Assemblinilaiset työn touhussa. Kuva: Assemblin Oy
Olympistadionilla Assemblinilaiset työn touhussa. Kuva: Assemblin Oy
Lataa
Olympiastadion. Kuva: Assemblin Oy
Olympiastadion. Kuva: Assemblin Oy
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Assemblin-urapolulla kohti unelmia6.6.2018 07:44Tiedote

Talotekniikka-alasta vallitsee monenlaisia ennakkokäsityksiä työnteosta työntekijöihin. Ulkopuolisin silmin ala näyttää erittäin miesvaltaiselta ja kenties hiukan jämähtäneeltä. Tällä hetkellä rakennusala elää kuitenkin erittäin kovassa murroksessa, missä digitalisoidutaan, etsitään uusia työmenetelmiä ja paneudutaan vahvasti työturvallisuuteen. Assemblinin tahtotilana on myös tasoittaa ennakkokäsityksiä alasta, kannustaa kaikkia kiinnostuneita hakemaan alalle ja kasvamaan rautaiseksi talotekniikan ammattilaiseksi.

Ansatie 3:ssa panostetaan kiinteistön olosuhteisiin ja energiatehokkuuteen21.5.2018 08:32Tiedote

KOy Ansatie 3 on vuonna 1980 rakennettu teollisuus- ja toimistokäytössä oleva kiinteistö Kehä 3 varrella Vantaalla. Kiinteistöön toteutetaan mittavaa energiatehokkuushanketta, jossa modernisoidaan kohteen taloteknisiä järjestelmiä kuten kiinteistöautomaatiojärjestelmää, ilmanvaihtojärjestelmää sekä valaistusta. Assemblin on kohteeseen toteutettavan palvelupaketin päätoteuttaja. Nyt sinä pääset tutustumaan, miten työmaamme etenee ja mitä kaikkea energiatehokkuushanke pitää sisällään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme