Assemblin Oy

Assemblinin kokonaistoteutus Tikkurilaan Neilikkatielle

Jaa

YH Kodit Oy Tampere rakennuttaa Tikkurilan keskustaan Neilikkatielle uuden kerrostalon. Assemblin toteuttaa As Oy Neilikkatie 11 LVISA-urakat.

Kuva: YH Kodit Oy Tampere
Kuva: YH Kodit Oy Tampere

Vantaan Tikkurila kasvaa vauhdikkaasti ja alueelle nousee paljon uudisrakennuksia. Neilikkatien kohteeseen rakennetaan 205 huoneistoa kahdeksaan kerrokseen, jossa tulee toimimaan muun muassa palveluasuntoja ja huoneistohotelli. Ensimmäisen kerrokseen tulee myös liiketiloja.

- On mahtavaa päästä toteuttamaan LVISA-kokonaistoteutusta yhteistyössä Firan kanssa. Olemme aloittaneet työt kohteessa nyt marraskuussa 2017 ja kohde valmistuu vuonna 2019, kertoo Assemblinin talotekniikkaurakoinnin liiketoimintajohtaja Jukka Jäppinen.

As Oy Neilikkatien pääurakoitsijana toimii Fira Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

LVI-urakointi
Jukka Jäppinen
jukka.jappinen@assemblin.fi
Puh. 050 390 1436

Sähköurakointi
Antti Pessa
antti.pessa@assemblin.fi
Puh. 041 510 6549

Rakennusautomaatiourakointi
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 142

Kuvat

Kuva: YH Kodit Oy Tampere
Kuva: YH Kodit Oy Tampere
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

2500 kilometriä, 130 päivää ja 2 kaverusta – työntekijän matkassa Japanissa20.9.2018 09:12Tiedote

Assemblinin rakennusautomaatiourakoinnissa projektinhoitajana työskentelevä Tomi Lukkaroinen päätti lähteä pienelle kävelylle yhdessä kaverinsa Pekka Pönkäsen kanssa– 2 500 kilometrin kävelylle Japanin päästä päähän. 130 kävelypäivän jälkeen he saavuttivat tavoitteensa ja samalla ylittivät itsensä. Kuinka jätkien reissu sujui ja miten kaikki asiat saatiin järjestettyä?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme