Espoon kaupunki - Esbo stad

Asukastilaisuus 3.10. Kipparinkadun asemakaavamuutoksesta

Jaa

Tervetuloa tiedotus- ja keskustelutilaisuuteen 3.10. Mainingin koululle kertomaan mielipiteesi Espoonlahden keskuksen suunnitelmista.

Espoonlahden metroaseman läheisyyteen suunnitellaan uusia asuinrakennuksia ja entinen toimisto- ja liikerakennus muutetaan palvelutaloksi. Samalla rakentamattoman yleisten rakennusten korttelin kerrosalaa lisätään kaupungin tuleviin tarpeisiin.

Asukastilaisuus pidetään Mainingin koululla, Maininkitie 23, tiistaina 3.10. klo 17.30 - 19.00. Suunnittelijat ovat paikalla kello 17 alkaen. 

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Kaupunkisuunnittelukeskus


Katuosoite: Kirkkojärventie 6 BPostiosoite: PL 43, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

 

Ma-pe klo 8.00–15.45
09 816 21

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo haluaa tarjota kaikille nuorille harrastusmahdollisuuksia20.9.2018 16:48Tiedote

Kun koulupäivät päättyvät kaikissa Espoon yläkouluissa keskiviikkoisin viimeistään klo 14.30, on yläkoululaisilla sen jälkeen mahdollisuus harrastaa. Toimintamalli otettiin käyttöön kaikissa Espoon yläkouluissa kuluvan syyslukukauden alusta lähtien. Kyseessä on kahden vuoden kokeilu, jonka aikana seurataan toimintaa, nuorten tahtoa ja osallistumista sekä kuullaan myös rehtoreiden näkemyksiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme