Espoon kaupunki - Esbo stad

Asukastilaisuus veneiden talvisäilytysalueen sijoittamisesta Suvisaaristoon

Jaa

Tervetuloa asukastilaisuuteen tiistaina 22.5. Kaitaan lukion auditorioon! Espoon suvisaaristoon suunnitellaan uutta veneiden talvisäilytysaluetta.

Espoon Suvisaaristossa sijaitsevaan Skatanniittyyn suunnitellaan uutta veneiden talvisäilytysaluetta noin 550 veneelle ja samalla tutkitaan venesataman kehittämistä. Aluetta koskeva osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 14.5.-12.6.2018.

Asukastilaisuus pidetään tiistaina 22.5. Kaitaan lukion auditoriossa (Iivisniementie 1) kello 17.30-19.00. Suunnittelijat ovat paikalla jo kello 17 alkaen.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Kaupunkisuunnittelukeskus


Katuosoite: Kirkkojärventie 6 BPostiosoite: PL 43, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

 

Ma-pe klo 8.00–15.45
09 816 21

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kivenlahden uudistaminen alkaa metroaseman ympäristöstä8.11.2018 10:27Tiedote

Metron läntisen pääteaseman rakentaminen Kivenlahteen käynnistää koko alueen uudistumisen. Ensimmäisenä rakennetaan tulevan metroaseman ympäristö, jonne kaavoitetaan asumisen lisäksi runsaasti liike- ja toimitiloja vahvistamaan jo entuudestaan Kivenlahden monipuolista palvelutarjontaa. Kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee kokouksessaan 14. marraskuuta esitystä kaupunginhallitukselle Kivenlahden metrokeskuksen asemakaavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme