Kiinteistöliitto

Asumismenot 2019 -julkistamistilaisuus ti 20.8.2019 klo 10.00

Jaa

Median edustajat ovat tervetulleita kuulemaan Asumismenot 2019 -selvityksen tuloksia tiistaina 20.8. klo 10.00 – 11.30 osoitteeseen Annankatu 24, 5. krs (juhlatila AnnaK), Helsinki. Tilaisuudessa on tarjolla aamukahvit alkaen klo 9.30. Asumismenot 2019 -selvityksen on toteuttanut Suomen Kiinteistöliiton ja Suomen Omakotiliiton toimeksiannosta Pellervon taloustutkimus PTT.

  • Millä tavalla uusi hallitusohjelma vaikuttaa asumismenoihin?
  • Miten kotitalouksien asumismenot ovat kehittyneet? Miten asumismenojen ennustetaan kehittyvän lähivuosina?
  • Millaisen osan tuloista asumismenot vievät erilaisissa kotitalouksissa?
  • Minkälaisia alueellisia eroja asumismenoissa on?

 

Selvityksen esittely 

Ekonomisti Peetu Keskinen, PTT

Pääekonomisti Jukka Kero, Suomen Kiinteistöliitto

Toiminnanjohtaja Kaija Savolainen, Suomen Omakotiliitto 

 

Lisätiedot, ilmoittautumiset (sekä tiedot mahdollisista erityisruokavalioista) 16.8.2019 mennessä osoitteeseen viestinta@kiinteistoliitto.fi 

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kiinteistöliitto
Kiinteistöliitto
Annankatu 24, 3. krs
00100 HELSINKI

09 1667 6761http://www.kiinteistoliitto.fi

Vuonna 1907 perustetun Kiinteistöliiton muodostavat 23 alueellista yhdistystä ja valtakunnallinen toimialajärjestö, Suomen Vuokranantajat ry. Kiinteistöliittoon kuuluu yli 27 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä lähes kaksi miljoonaa ihmistä.

 

Kiinteistöliitto on kiinteistönomistajien edunvalvoja, kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio ja alan johtava vaikuttaja. Jäsenillä on käytössään alan tuorein tieto ja kiinteistöalaan erikoistuneiden asiantuntijoiden palvelut. Lue lisää Kiinteistöliiton valtakunnallisista ja alueellisista palveluista www.kiinteistoliitto.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiinteistöliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme