Igglo Operations Oy

Asuntojen vuokrapalvelu Igglo keräsi rahoitusta kaksi miljoonaa euroa

Jaa

Vuokralaiset ja vuokranantajat yhdistävä Igglo Rent on lähtenyt lupaavasti liikkeelle.

Igglon toimitusjohtaja Matti Kanninen.
Igglon toimitusjohtaja Matti Kanninen.

Vuokralaisten ja vuokranantajien vaivattomaan yhdistämiseen kehitetty Igglo on kerännyt uutta rahoitusta yli kaksi miljoonaa euroa. Rahoituksesta uutta osakepääomaa on 1,5 miljoonaa, lisäksi Business Finland on antanut palvelun kehittämiseen 580 000 euron lainan.

Uusina sijoittajina Iggloon tulivat mukaan UMO Capital, N2 Nolla sekä joukko yksityissijoittajia. Myös yhtiön pääomistajat Jussi Nurmio ja Mikko Ranin osallistuivat rahoituskierrokseen.

”Rahoitusta käytetään erityisesti palvelun jatkokehittämiseen sekä myöhemmässä vaiheessa myös kansainvälistymisen valmisteluun”, Igglon toimitusjohtaja Matti Kanninen kertoo.

Valtakunnalliseen Igglo Rent -palveluun on rekisteröitynyt jo 10 000 käyttäjää. Asuntohakuja on tehty noin 25 000. Kesän 2018 aikana palveluun tuodaan uusia ominaisuuksia, jotka sujuvoittavat vuokrausprosessia entisestään.

Igglo on kääntänyt vuokramarkkinan toimintalogiikan uuteen asentoon. Igglon palvelussa vuokralaiset tekevät itsestään vuokralaisprofiiliin, kertovat millä alueella ja minkälaisessa asunnossa he haluavat asua ja millaista vuokraa ovat valmiita maksamaan.

Aiemmin vuokralaiset ovat selanneet asuntoilmoituksia ja kilpailleet asunnoista kymmenien muiden hakijoiden kanssa. Igglo Rent toimii päinvastoin. Palvelu tarjoaa vuokranantajille ehdokkaita, jotka sopivat Igglon algoritmien mukaan parhaiten juuri hänen asuntoonsa.

”Parempi yhteensopivuus johtaa pitkäaikaisempiin vuokrasuhteisiin, mikä on molempien osapuolten etu”, Kanninen sanoo.

Vuokralaiset käyttävät Igglo Rentiä nopeana ja helppokäyttöisenä mobiilisovelluksena. Palvelun peruskäyttö on ilmaista, vain lisähaut maksavat. Vuokranantajille palvelun käyttö on toistaiseksi ilmaista.

”Igglo Rent haastaa perinteisen vuokramarkkinan. Mikään ei yhdistä vuokralaisia ja vuokranantajia yhtä tehokkaasti ja tarkasti kuin digitaalinen palvelu. Markkina toimii kaikkialla samalla logiikalla, joten jos onnistumme Suomessa, niin onnistumme myös maailmalla. Etenemme maltilla, palvelua jatkuvasti kehittäen”, Igglon hallituksen puheenjohtaja Jussi Nurmio sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Matti Kanninen, toimitusjohtaja, Igglo Operations Oy, p 040 528 5516

Jussi Nurmio, hallituksen puheenjohtaja, Igglo Operations Oy, p 050 511 5285

Kuvat

Igglon toimitusjohtaja Matti Kanninen.
Igglon toimitusjohtaja Matti Kanninen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Igglo Operations Oy
Igglo Operations Oy
Pursimiehenkatu 29–31 A
00150 Helsinki

https://igglo.com/

Igglo on suomalainen startup-yritys, jonka palvelu Igglo Rent tehostaa vuokramarkkinoiden toimintaa: se säästää sekä vuokralaisten että vuokranantajien aikaa ja rahaa. Igglon missio on tehdä ihmisten elämästä onnellisempaa - yksi vuokrasopimus kerrallaan. Igglo Rent -palvelussa vuokralainen hakee juuri hänelle sopivaa asuntoa haluamaltaan alueelta, vuokranantaja taas voi nopeasti selvittää juuri hänen asunnostaan kiinnostuneet ihmiset ja valita heistä sopivimmat. Vuokrausprosessi on aiempaa vaivattomampi ja samalla vuokrasuhteet pitenevät. Vuokranantajat voivat rekisteröityä palveluun osoitteessa igglo.com, samasta osoitteesta vuokralaiset voivat ladata mobiilisovelluksen Androidille ja Applen iOS:lle.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Igglo Operations Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme