Asuntosäätiö

Asuntosäätiö rakennuttaa 50 vuokra-asuntoa Siuntioon

Jaa

Asuntosäätiö rakennuttaa kaksi vuokrakerrostaloa Siuntioon Ratapihantielle. Talot valmistuvat syksyllä 2021.

Siuntion Ratapihantie havainnekuva
Siuntion Ratapihantie havainnekuva

Asuntosäätiö on käynnistänyt 50 vuokra-asunnon rakennuttamisen Siuntion aseman läheisyydessä. Kaksi nelikerroksista kerrostaloa rakennetaan Palonummentien, Aleksis Kiventien ja rakennettavan Ratapihantien risteykseen. Asuntoja on useassa ei koossa: 37 m²:n yksiöistä 75 m²:n neliöihin.

Urakkasopimuksen rakentamisesta Asuntosäätiö on solminut TNRak Oy:n kanssa. TNRak on aloittanut kohteen rakentamisen huhtikuussa perustustöillä. Vuokra-asunnot valmistuvat syksyn 2021 aikana.

Lisätietoa: Projektipäällikkö Tuomas Kinnari, p. 020 161 2461, tuomas.kinnari@asuntosaatio.fi

Avainsanat

Kuvat

Siuntion Ratapihantie havainnekuva
Siuntion Ratapihantie havainnekuva
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö sr -konserni on neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja Suomessa. Vuonna 1951 perustetun Asuntosäätiön sääntöjen mukaisesti tavoitteenamme on asuntopulan voittamiseksi ja yleisen asumistason kohottamiseksi kehittää sosiaalista asuntorakennustoimintaa sekä pyrkiä luomaan yhtenäisiä nykyaikaisesti asemakaavoitettuja puisto- ja puutarhavaltaisia asuntoalueita, jotka on alun alkaen suunniteltu asunnon tarvitsijain etuja ja erityisesti lasten ja nuorison huollon asettamia vaatimuksia silmälläpitäen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme